Soy Compound Shows Promise for overgangsalderen symptomer

January 13 by admin

Soy Compound Shows Promise for overgangsalderen symptomer
En ny soja-baseret forbindelse lover at rival østrogen ved at lindre hedeture og opbygge knoglemasse i menopausale kvinder uden mange af de farlige bivirkninger forbundet med traditionelle hormonbehandling.

Det er nyhederne rapporteres 30 April ved den 51. årlige møde i American College of Obstetricians og Gynækologer (ACOG) i New Orleans. En gruppe israelske forskere præsenterede resultaterne, som var baseret på en 12-måneders undersøgelse, der involverede patienter, laboratorie cellelinier og dyr.

»De modstridende data om hormonbehandling (HRT) har ført til en intensiv søgning efter alternative behandlinger," rapporterer Dr. Benjamin Chayen, på vegne af hans kolleger på Sheba Medical Center i Tel-Hashomer, Israel, hvor forskningen blev udført . Det førte forskerne til soja forbindelsen kendt som Tofupill (DT56a).

Blandt de 37 kvinder, som brugte den soja supplement, 75 procent rapporterede fritagelse hedeture. Tests viste, at de også oplevet en målelig stigning i knogledensitet - op til 4 procent i rygsøjlen og 2,9 procent i nakken.

I laboratorieforsøg fandt forskerne soja forbindelsen ikke havde nogen negativ indvirkning på brystcancercellelinjer, indikerer det kan ikke dele østrogen evne til at stimulere tumorvækst. Og i rotteundersøgelser, soja syntes at stimulere vækst af knoglevæv uden at stimulere cellevækst i livmoderen, som østrogenbehandling kan gøre.

Mens eksperter siger resultaterne er lovende, New York University ernæringsforsker Samantha Heller mener forskningen gør for mange "spring af tro" om emner, der forbliver udokumenterede.

"Det er ikke hensigtsmæssigt at ekstrapolere data indsamlet på rotter og in vitro direkte til mennesker, og antyder, at der er lidt bekymring kort- og langsigtede virkninger af tilskud," siger Heller.

Hun peger også på modstridende forklaringer vedrørende sikkerhed og effekt af soja tilskud hos kvinder. "Jeg ville udvise forsigtighed med soja tilskud indtil mere forskning er gjort," siger hun. "Men herunder sojaprodukter i din kost, kan stadig give mange sundhedsmæssige fordele."

Tidligere på ugen, læger præsenterede følgende yderligere nye resultater på konferencen:

 • . Forskere fra St. Lukes Hospital i Bethlehem, PA, viste, at topisk progesteron creme kan være lige så effektiv som oral progesteron i behandling overgangsalderen symptomer - mens du stadig beskytter livmoderen fra precancerous cellevækst.
 • Forskningen involverede 20 raske kvinder i overgangsalderen randomiseret til daglig brug af enten oral østrogen og progesteron, eller oral østrogen og progesteron creme, i seks måneder. Kvinderne skiftede derefter forberedelserne i yderligere seks måneder af undersøgelsen.

  For at holde styr på uterin sundhed, hver kvinde fik en endometriebiopsi i starten af ​​undersøgelsen og igen efter hver seks måneders fase - vigtigt, da tidligere aktuel progesteron creme blev anset for at være mindre effektiv til at opretholde en sund livmoderslimhinden end den orale form.

  Det endelige resultat: Aktuel progesteron var lige så effektivt som den orale udgave i både behandling af overgangsalderen symptomer og beskyttelse af livmoderslimhinden. Konstateringen er signifikant, siger forskerne, fordi tidligere undersøgelser har vist, at progesteron creme kan bedre tolereres af nogle kvinder end den orale form af hormonet.

 • En gruppe britiske forskere konstateret eventuelle nye forbindelser mellem en mangel i mineralet selen og risikoen for abort. I studier udført på University of Hull i North Humberside, England, lægerne undersøgte både hår og blodprøver fra 25 gravide kvinder uden tidligere abort, og otte med en historie af tre eller flere tab og ingen succesfulde graviditeter.
 • Hvad de fandt: Selvom blodets indhold af selen var ens i begge grupper, var der en signifikant reduktion i niveauet fundet i hårprøver af kvinderne med en historie af abort. Begge grupper havde sammenlignelige kostvaner, boede i samme geografiske områder og brugte lignende hårprodukter. Fordi forskellene kun blev noteret i hårprøver, konkluderede lægerne selen-mangel kan være kronisk snarere end relateret til nyere selen indtag. De foreslår mere forskning for at afgøre, om at korrigere denne mangel kunne påvirke graviditet resultat.
 • Læger fra Robert Wood Johnson Medical School i New Jersey tilbudt beviser for, at en enkel, selvtest for en vaginal gær infektion kan være lige så effektiv som læge-genererede test i nøjagtigt at diagnosticere problemet.

  I studier udført på 143 kvinder, forskere viste, at en let, selv udført svaber test, der måler syrestand i skeden (kaldes en vaginal pH test) præcist kan diagnosticere en gær infektion næsten lige så ofte som læge-genereret test. Forskerne siger, vaginal pH test af kvinder kan være en praktisk måde at bestemme den sande årsag til intime infektioner, før de køber en over-the-counter gær behandling. Dette, siger de, kunne reducere antallet af unøjagtige selvdiagnose og dermed en utilsigtet brug af svampedræbende medicin - et problem, at nogle gange kan føre til alvorlige komplikationer. I øjeblikket er tilgængelige på de fleste lokale apoteker pH-teststrimler.

Related Articles