Søvnløshed Skyer moralske valg

February 27 by admin

For lidt søvn gør hårde moralske beslutninger, meget hårdere, antyder en ny undersøgelse.

"Vores resultater blot antyder, at når søvn berøvet, enkeltpersoner synes at være selektivt langsommere i deres overvejelser om moralske personlige dilemmaer i forhold til andre typer af dilemmaer," undersøgelse forfatter William DS Kilgore, Walter Reed Army Institute of Research, sagde i en forberedt erklæring .

Tidligere forskning fandt, at søvnmangel kan skade en persons fysiske sundhed og følelsesmæssige trivsel. Denne undersøgelse, som blev offentliggjort i marts 1 Udstedelse af Sleep, konkluderede, at mangel på søvn hindrer også evnen til at integrere følelser og kognition til at guide moralske domme.

Undersøgelsen omfattede 26 raske voksne, der blev bedt om at bedømme hensigtsmæssigheden af ​​forskellige reaktioner på tre typer af moralske dilemmaer. De gjorde dette, mens udhvilede og så gjorde det igen, efter at de havde været vågen i 53 timer.

Når søvn-berøvet, tog undersøgelsens deltagere meget længere tid at reagere på de moralske dilemmaer, hvilket tyder på, at det var meget mere vanskeligt for dem at træffe beslutning om en fremgangsmåde i forhold til, når de var fuldt udhvilet.

Resultaterne tyder ikke, at søvnmangel faktisk sænker en persons moralske standarder, siger forskerne.

Related Articles