Soft Liner Vs. Hård Liner til Tandproteser

March 7 by admin

Soft Liner Vs. Hård Liner til Tandproteser


Iført tandproteser skulle gerne være en nem og behagelig oplevelse. Processen med montering og justering af nye proteser er en lang og involverede en. Som protesen sidder i blødt væv, kan der være en rimelig mængde af ubehag eller justering. Tandlæger afbøde dette med den type af tandproteser liners. Når det besluttes mellem en blød foring versus en hård liner til tandproteser, vil tandlægen tage montering faktorer i betragtning.

Fordele ved Soft Denture Liners

Bløde liners kan være gavnligt for dem med ekstra følsomme væv og tandkød. Fordelene ved bløde liners er, at de ændrer baseret på ændringerne i munden. Hvis kæbeknoglen ændrer den bløde foring er mere behageligt. Afhængig af tandlægen anbefalinger, kan du bære de bløde foringer langvarig eller du måske ønsker at overveje hårde tandproteser liners.

Ulemper ved Soft Denture Liners

En ulempe ved bløde protese liners er, at de er dyrere end hårde protese liners. Et andet spørgsmål, der kan resultere er, at mens bløde protese liners mindske smerter, vil patienterne have en falsk følelse af sikkerhed og ikke gå til regelmæssig tandpleje checkups. Du bliver nødt til at erstatte bløde protese liners hvert år, da de forværres nemt.

Fordele ved Hard Denture Liners

Hårde protese liners tendens til at være standard og koster mindre end bløde foringer. De hårde liners er mere modstandsdygtige over for nedbrydning sammenlignet med bløde protese liners. Regelmæssige dental checkups er afgørende, men du har måske ikke til at erstatte hårde tandproteser liners årligt. Du vil føle det samme, hvis der er fit spørgsmål.

Ulemper ved Hard Liner Tandproteser

Hårde liners kan være ubehageligt. I sammenligning med bløde protese liners, er de mere porøse. De er ikke altid en nøjagtig pasning, hvilket kan være smertefuldt. Justeringerne skal normalt ske oftere på hårde liner tandproteser. Dette kan være dyrere, da der er flere kontor besøg.

Related Articles