»Social vært 'love kan bidrage til at bremse drikkeri blandt mindreårige, Study Says

May 20 by admin

»Social vært 'love kan bidrage til at bremse drikkeri blandt mindreårige, Study Says


"Social host" love, som holder voksne ansvarlige for eventuelle drikkeri blandt mindreårige, der finder sted på deres ejendom, kan bidrage til at bremse teenage drikke, i henhold til de foreløbige resultater af en ny undersøgelse.

Forskerne fandt, at antallet af teenagere, der rapporterede drikke til fester i weekenden blev reduceret, da de boede i byer med stærke sociale vært love, ifølge undersøgelsen offentliggjort i nummer af Journal of Studies om alkohol og narkotika i november.

"Det ser ud som om der er mindre hyppig drikke blandt teenagere i byer med strenge sociale vært love, selv når andre by og ungdom egenskaber der er relateret til drikkeri blandt mindreårige kontrolleres for," undersøgelse ledende forsker, Mallie Paschall, en ledende forsker ved forebyggelse Research Center i Oakland, Californien., sagde i et tidsskrift pressemeddelelse. "Så disse love kan være en effektiv strategi for reduktion af farligt at drikke."

Paschall bemærkes, at selv forskerne fundet en sammenhæng mellem sociale vært love og reduceret teen drikke, har undersøgelsen ikke bevise, at de sociale vært love har en direkte effekt på teen drikke. "Disse resultater er foreløbige. Vi kan ikke sige, at social vært love absolut forhindre børn fra at drikke til fester," siger Paschall.

Men målretning alkoholforbrug til fester sandsynligvis hjælper, fordi teenagere generelt får alkohol fra sociale kilder såsom partier, i modsætning til kommercielle kilder, ifølge Paschall.

Undersøgelsen omfattede 50 lokalsamfund i Californien. Halvdelen af ​​de samfund, der indgår i undersøgelsen, havde sociale vært love. Den strengeste vært love sociale havde visse centrale bestemmelser, herunder en stor bøde. Boligejere kan også holdes ansvarlig for drikkeri blandt mindreårige, selv om de hævder, at de ikke vidste om det, ifølge forskerne.

Undersøgelsens forfattere sagt disse love er ofte kilden til kontroverser i mange samfund og kan ikke være godt håndhæves. Og i nogle tilfælde, kan de ikke være publiceret. Men uden bevidsthed og håndhævelse, lovene ikke er effektive, tilføjede forskerne.

Fremadrettet undersøgelsens forfattere sagde mere forskning er nødvendig for at undersøge virkningerne af disse love ved at kigge på drikkeri blandt mindreårige før og efter lovene er bestået. De sagde også fremtidig forskning bør undersøge, hvordan sociale vært love indflydelse problemer relateret til drikkeri blandt mindreårige, såsom spirituskørsel.

Related Articles