Skunk Oil Bruger

March 19 by admin

Skunk Oil Bruger


Skunk olie har mange anvendelser i gamle tid alternativ medicin. Skunk olie retsmidler blev brugt af de indfødte amerikanere, der solgte olien bosættere. Ifølge Charlotte Erichson-Brown i sin bog "lægemiddel og andre anvendelser af nordamerikanske Planter," skunk olie blev brugt som et hjem afhjælpe selv i 1920'erne i USA.

Hvad er det?

Skunk olie er ikke den ildelugtende spray bruges af stinkdyr i forsvar. Det er snarere opnået fra langsomt opvarme fedt fra en skunk. Dybest set, er skunk olie lige afsmeltet skunk fedt. Ifølge Elisabeth Janos i sin bog "Country Folk Medicine," folk ikke kan blive enige om den har en dårlig lugt eller ej. Det, der er aftalt, er, at olien er tyk som motorolie og at det føles som kul olie som det påføres på huden.

Eksterne anvendelser

Skunk olie har fugtgivende egenskaber og kan bruges til at blødgøre huden, selv den hårdere hud på fødderne. Bliver en fedt, det tager lang tid til at absorbere ind i huden, men kan danne en beskyttende barriere for at forhindre chapping og gnidning mod kulde og vind. Dens linament handling føles som om det er at trænge ind i huden, hvilket gør det godt som en opvarmning kiste gnide for hoste og forkølelse. Den opvarmning handling menes at hjælpe åbne og slappe luftvejene til at hjælpe klare slim, så du kan trække vejret lettere. Ifølge Janos, ville folk gælder skunk olie for at styrke muskeltonus, og kvinder ville gnide sig i som et præventionsmiddel.

Interne anvendelser

Mange mennesker i Forner dage tog skunk olie internt, på samme måde som ricinusolie. Bare en ske mentes at helbrede hoste, forkølelse og kryds. Janos nævner et tilfælde, hvor et tilfælde af halsbetændelse blev helbredt med blot en skefuld skunk olie. Denne olie blev også brugt som et middel internt brækkede knogler, der ikke ville reparere ordentligt og til at behandle symptomer på gigt.

Olie fra ildelugtende Spray

Ifølge Alberta Online Encyclopedia, er olien fra ildelugtende spray bruges af de oprindelige folk i boreale skov for at slippe af med tandpine og ondt i halsen. Vand blev blandet med denne olie, før du anvender eller gurgle med det.

Skunk Kål eller Skunkweed

Skunk olie bør ikke forveksles med den urtemedicin skunkweed. Skunkweed har stabile og volatile olier og kan hjælpe med hoste, men har narkotiske egenskaber så godt. Skunkweed bør ikke anvendes i stedet for skunk olie i alternative eller hjem retsmidler. Så igen, er der virkelig ingen større medicinsk fordel ved at bruge skunk olie til at behandle enhver tilstand i disse dage, da det ikke er blevet bevist videnskabeligt, at skunk olie effektivt kan behandle alle de betingelser, den hævdes at hjælpe.

Related Articles