Shock terapi kan lindre depression

March 24 by admin

- Elektrochok behandling (ECT) undertiden anvendes til behandling af patienter med svær depression - især når det ikke reagerer på antidepressiv medicin.

Selv om det ikke er kendt præcist, hvordan ECT virker, menes det at forårsage hjernen til at frigive kemikalier - neurotransmittere - der har den virkning, at en person, roligere og bedre i stand til at håndtere livet.

ECT er gjort, forklarer den amerikanske Academy of Family Physicians, mens du er bedøvet, og under påvirkning af en muskel-afslappende medicin. Elektriske stød, der varer et sekund eller to og derefter anvendes på din hjerne, som har en kort anfald. Du får lov til at vågne op et par minutter senere. Så efter en kort periode i en opvågningsstuen, har du lov til enten gå tilbage til dit hospital værelse eller gå hjem, det er relevant.

Men bivirkninger kan omfatte kortsigtede hukommelsestab, kvalme, muskelsmerter, hovedpine, eller endda en ændring i blodtrykket eller hjerterytmen. Du måske også lide mere langsigtede problemer med hukommelsen. Din opfølgende behandling kan omfatte passende medicin til nogen af ​​disse symptomer.

Related Articles