Shin Splint Strækker Øvelser

February 21 by admin

Shin Splint Strækker Øvelser


"Skinnebenssmerter", også kendt som tibial stress syndrom er en generel betegnelse for en bred vifte af smerte placeret i underbenet. Denne smerte kan være forårsaget af en eller flere betingelser, som omfatter flade fødder, irriterede eller opsvulmede muskler og stress frakturer. Øve strækøvelser, der fokuserer på de lavere benmusklerne, akillessene og muskler i foden effektivt kan behandle for skinnebenssmerter. Men rådføre sig med en læge, før du begynder nogen nye strække eller motion regime.

Lavere benmuskler

Der er en bred vifte af strækninger, du kan gøre, som vil målrette hver specifik muskel i underbenet. Når vi beskæftiger os med skinnebenssmerter, praksis strækøvelser, der arbejder både de øvre og nedre dele af kalven, samt de muskler placeret langs selve skinnebenet. For eksempel kan du prøve at stå oprejst og løfte dig op på tæerne, og derefter ned igen flere gange. Så stå på armslængde væk fra en nøgen væg med palmer placeret mod væggen foran dig. Læn dig frem mod håndfladerne, hvilket bringer dig så tæt på væggen som muligt uden at bøje knæene.

akillessene

Akillessenen består af væv, der forbinder hælen til musklerne i læggen. Det er en af ​​de stærkeste sener i det menneskelige legeme og giver kroppen til at stå, gå og løbe. At strække achillessenen, begynde ved at stå oprejst med hælen i gulvet og bolden af ​​din fod hviler mod en væg eller på et trin eller anden hævet genstand. Bøj forsigtigt knæ og læne dig frem, strække Achilles langsomt og forsigtigt for at undgå skader.

Foot Muskler

Der er flere muskler placeret i foden, så du kan være nødvendigt at gøre en række øvelser til at strække hver muskel. En metode er at sidde på gulvet med det ene ben strakt ud foran dig, omkring en tomme eller så fra jorden. Så foregive ligesom din storetå er en farveblyant og tegne hvert bogstav i alfabetet i luften foran dig. Variationen af ​​bevægelser vil hjælpe strække en række af de små muskler placeret i foden. En anden metode indebærer knælende med tæer påpegede bag dig. Læn dig tilbage forsigtigt på hælene, at trykke på toppen af ​​dine fødder i gulvet.

Related Articles