Seniorer Ønsker en sikkerhedsplan i Face of Katastrofer

February 4 by admin

Seniorer Ønsker en sikkerhedsplan i Face of Katastrofer


Hurricane sæson er her, og den amerikanske Geriatri Society tilbyder rådgivning til seniorer til at hjælpe dem med at forberede sig på enhver potentiel naturkatastrofe.

Udvikle en beredskabsplan:

  • Få lokal nødsituation og evakuering oplysninger på forhånd. Spørg de lokale myndigheder, hvis der er et fællesskab katastrofe / beredskabsplan for dit område. Få et kort over flugtveje og identificere, hvor at gå til lægehjælp.
  • Udvikle en kommunikationsplan med familie og venner. Sørg for at de har dit telefonnummer og antallet af nærliggende venner og naboer, der kan kontaktes, hvis du ikke kan tage telefonen.
  • Udpeg to mødesteder - en i nærheden af ​​dit hjem og en anden uden for dit nabolag.
  • Tal med familiemedlemmer om, hvordan at evakuere, herunder om du ville være i stand til at køre bil eller ville brug for nogen til at hente dig. I tilfælde, hvor seniorer bor i et anlæg, bør familiemedlemmer diskutere evakuering detaljer med direktørerne for anlægget.
  • Det kan være en god idé at få en medicinsk ID armbånd, der indeholder oplysninger om sundhedsforhold, narkotika og fødevareallergier, og nødsituationer kontakter.

Stock en redningstjeneste og katastrofe kit:

  • Mindst omfatte en to-ugers levering af medicin i original emballage. De fleste forsikringsselskaber vil ikke betale for mere end en 30-dages levering af medicin, så anmode om en ferie forsyning. Eller du kan bede din læge om en ekstra recept og betale for det out-of-lomme.
  • Vær sikker på at omfatte enhver regelmæssigt brugt medicinsk udstyr, såsom overvågning blodsukker enheder, høreapparatbrugere batterier, en blodtryksmanchet, ekstra briller. Du bør også have isposer / isoleret taske til lægemidler, der skal opbevares på køl.
  • Medtag kopier af dine medicinske journaler og skrive en liste over eventuelle medicinske problemer og behandlinger. Du bør også have en liste over alle lægemidler, du tager, og de doser.
  • Sættet bør også omfatte basale fornødenheder såsom: mindst en tre-dages levering af vand; ikke-letfordærvelige fødevarer; dåseåbner; lommelygte; bærbar radio; vandtæt kampe; en kniv; genlukkelig plasticpose; aluminiumfolie; plader og redskaber; engangskrus; grundlæggende madlavning redskaber; kort; en fuldstændig ændring af tøj; tæpper; telefon numre og legitimationspapirer; kontanter; og grundlæggende hygiejneprodukter.

Related Articles