Salmonella Outbreak Knyttet til Tyrkiet sickens Flere Mennesker

September 28 by admin

Salmonella Outbreak Knyttet til Tyrkiet sickens Flere Mennesker


Omkring 107 mennesker i 31 lande er nu blevet smittet med et udbrud stamme af Salmonella Heidelberg fundet i nogle jorden kalkun lavet af Cargill Inc., den seneste rapport fra de amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse viser.

Det er en stigning fra sidste uges 76 sager i 26 stater. Stadig kun ét dødsfald fra udbruddet, der startede i marts, er blevet rapporteret. Udbruddet forårsaget Minneapolis-baserede Cargill, den tredjestørste producent af kalkunprodukter i USA, til at huske 36 millioner pounds af eventuelt forurenet jord kalkun - en af ​​de største kød minder i historien.

"Den nuværende udbrud af menneskelig Salmonella infektion i forbindelse med kalkunkød igen påpeger de risici, der er forbundet med produktion, håndtering og tilberedning af kød og fjerkræprodukter," siger Dr. Pascal James Imperato, dekan for School of Public Health ved Downstate Medical Center i New York City.

"Salmonella-arter ofte til stede i tarmkanalerne af fjerkræ, herunder kalkuner, og forurening under behandlingen er en altid tilstedeværende risiko," tilføjede han.

Det nuværende antal syge individer identificeret i hver stat er som følger: Alabama (1), Arkansas (1), Arizona (3), Californien (6), Colorado (2), Georgien (2), Illinois (13), Indiana (1), Iowa (2), Kansas (1), Kentucky (2), Louisiana (1), Massachusetts (3), Maryland (1), Michigan (12), Minnesota (2), Mississippi (1), Missouri (4), Nebraska (2), Nevada (1), New York (2), North Carolina (3), Ohio (10), Oklahoma (1), Oregon (1), Pennsylvania (5), South Dakota (3 ), Tennessee (2), Texas (14), Utah (1) og Wisconsin (4), ifølge CDC.

Den ene dødsfald forbundet med udbruddet involveret en sag i Sacramento County, Californien., Som blev rapporteret af statslige embedsmænd, rapporterede Associated Press.

"Det faktiske antal sager i det nuværende udbrud kan være langt højere end rapporteret, da Salmonella-arter kan forårsage et spektrum af kliniske sygdomme, der spænder fra meget mild til svær," Imperato sagde. "Mildere tilfælde løse hurtigt og ofte ikke kommer til lægehjælp."

"Det er beklageligt, at folk kan være blevet syge af at spise en af ​​vores jord kalkun produkter, og, for alle, der gjorde, at vi er virkelig ked af," Steve Willardsen, formand for Cargills kalkun forarbejdning forretning, "sagde i et selskab erklæring." Vi gå meget langt for at sikre den mad, vi producerer, er sikkert, og vi har fuld forståelse for, at folk forventer at kunne forbruge sikre fødevarer, hver servering, hver gang. "

Willardsen bemærkede virksomheden har suspenderet produktion af jorden kalkun produkter på sit Springdale, Ark.-baserede anlæg, indtil kilden til forureningen er fundet. Alle de mindede kalkun er fra denne plante. Ingen forurening er fundet i Cargills øvrige tre kalkun forarbejdningsanlæg, tilføjede han.

Ifølge agenturet, kulturer taget fra fire prøver af jorden kalkun opnået fra detailforretninger fra marts 7 og 27 juni var forurenet med Heidelberg stamme af Salmonella, og at jorden kalkun er den sandsynlige kilde til udbruddet.

En anden ekspert, Philip Alcabes, en epidemiolog og professor ved Hunter College School of Public Health i New York, kommenterede, at dette udbrud - ligesom andre - er resultatet af, hvordan Amerika producerer sin mad.

"De fleste af de fødevarer, som de fleste amerikanere spiser i dag kommer fra et sted langt væk. Og meget af det er produceret industrielt,« Alcabes sagde.

"I denne indstilling, bakteriel forurening af fødevarer er en realitet. Det betyder, at nogle mennesker bliver syge hvert år, og et par dør. Det er trist, selvfølgelig, men ikke bemærkelsesværdigt fra en offentlig sundhedsmæssigt synspunkt. Det er den pris, vi betaler som et samfund for vores beslutning om at skabe vores fødevarer industrielt, "sagde han.

Allerede inden kilden til udbruddet var blevet bestemt, var det amerikanske landbrugsministerium (USDA) Fødevaresikkerhed og Inspection Service indberettet 29 juli, at "minder forbrugerne om den afgørende betydning af følgende pakke madlavning instruktioner for frosne eller friskmalet kalkunprodukter og retningslinjer generelle fødevaresikkerhed ved håndtering og forberedelse enhver råt kød eller fjerkræ. "

Ifølge USDA, kan Salmonella bakterie forårsager salmonellose, som "kan være livstruende, især for dem med svagt immunforsvar, såsom spædbørn, ældre og personer med HIV-infektion eller kemoterapi."

Symptomer på Salmonellaforgiftning opstår typisk inden for otte til 72 timer og kan omfatte feber, mavekramper og diarré. Kulderystelser, hovedpine, kvalme og opkastning kan også forekomme, og symptomerne kan vare op til en uge.

CDC tilføjer, at folk bør tjekke deres hjem for mindede jorden kalkun og ikke spise det. Stammen af ​​salmonella i dette udbrud er resistent over for flere almindeligt ordineret antibiotika og så kan være forbundet med en øget risiko for indlæggelse eller mulig behandlingssvigt i inficerede mennesker, agenturet advarer.

Sådan forhindrer Salmonella Sygdom fra kød

CDC og det amerikanske landbrugsministerium Fødevaresikkerhed og Inspection Service tilbyder op disse tips til forbrugere:

  • Vask hænderne med varmt vand i mindst 20 sekunder, før rører råt kød eller fjerkræ, og vask alle redskaber og retter med varmt sæbevand.
  • Desinficer skærebrætter til kød eller fjerkræ med en opløsning af en spiseskefuld flydende, uparfumeret klor blegemiddel til en gallon vand.
  • Sørg for at adskille råt kød / fjerkræ fra andre fødevarer (f.eks grøntsager), som ikke vil blive kogt. Brug separate skærebrætter til kød, fjerkræ, ægprodukter og kogte fødevarer.
  • Check med en fødevare termometer for at være sikker på, at madlavning temperaturen er høj nok. Sikre interne madlavning temperaturer for kalkun og andet fjerkræ er 165 grader Fahrenheit.
  • Vær sikker på at nedkøle råt kød og fjerkræ inden for to timer efter købet (en time, hvis temperaturerne klatre over 90 grader F). Køleskab kogt kød og fjerkræ inden for to timer madlavning.

Related Articles