Sådan udveksling af tjenesteydelser for handicappede og ældre

February 13 by admin

Sådan udveksling af tjenesteydelser for handicappede og ældre


Den bedste måde at lære om samfund eller sociale ydelser er fra en person, der giver det. Amy Judd, direktør for samfundet / udbyder relationer, Center for Hospice Care (CHC), beskriver sit arbejde som at være afhængig af "loyal, dedikeret, og uddannet ... frivillige." Hun siger, at sidste år, hendes frivillige arbejdede hvad der svarer til næsten 11 fuldtidsansatte, kørsel hele deres otte-amt serviceområde dækker en afstand "nu halvvejs nærmer mellem jorden og månen." Hun tilføjer: "Vi anslår CHC frivillige reddede agenturet lidt over en halv million dollars i udgifter." Der er et indlysende hengivenhed, at tjenesteudbydere holder for deres arbejde med deres ældre og handicappede klientel, og frivillige er uvurderlig i denne proces.

Instruktioner

1 Frivillige på nabolaget senior lejlighedskompleks eller for en større tjeneste, såsom REAL Services eller hospice. Eksempler på frivilligt arbejde omfatter at levere måltider på hjul, eller er en ulønnet omsorgsperson leverer i hjemmet relief eller aflastning.

2 Tag beskæftigelse med en hjemme-pleje forretning i dit område, såsom Comfort ihændehavere eller hjem i stedet. Hvis der er nogen, starte din egen franchise. Der er altid behov for ikke-medicinsk tjenester som indkøb, madlavning, rengøring og personlig pleje, som at bade og fodre kunderne.

3 Kontakt de lokale kirker i dit område. Jo større menigheden odds er større for behovet for tjenesteudbydere for handicappede eller ældre. Det kan være så simpelt som at køre kirken van, plukke kunderne op fra deres hjem og levere dem til kirken eller til en form for pusterum.

4 Reducer risikoen for fysisk skade på handicappede eller ældre. Mens shopping, hjælpe dem. Nå og fjerne noget fra høj hylde eller løfte en tung post i indkøbskurven, kan være en enorm tjeneste.

Related Articles