Sådan Train Sundhed arbejdere for Primary Care i en Udvikling Health Service

March 13 by admin

Sådan Train Sundhed arbejdere for Primary Care i en Udvikling Health Service


Målet for den primære sundhedspleje er bedre sundhed for alle, ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO. For at nå målet om universel primær pleje kræver tilgodese behovene hos mennesker, der ikke har råd sundhedspleje, anerkende deres forventninger og behov, herunder primær sundhed i offentlige politiske reformer, at udvise lederskab og øge folks deltagelse i deres egne primære sundhedsvæsen. Primær sundhedspleje omfatter en bred vifte af emner som rådgivning, forebyggelse, sundhed uddannelse og screening. Uddannelse arbejdere i et udviklingsland sundhedstjeneste --- det være sig en isoleret landsby i Alaska eller flygtning afvikling i Afrika --- kræver omhyggelig planlægning og program levering.

Instruktioner

1 Identificer de sundhedsarbejdere til at blive uddannet. I nogle tilfælde vil de være praktikanter med nogle primære sundhedspleje erfaring; på andre tidspunkter de kan være lokale folk med meget lidt primær sundhedspleje viden, der fungerer som mellemmænd eller oversættere til patienter og læger.

2 Undersøg, hvor meget de sundhedspersonale ved om den primære sundhedstjeneste. Hvis du starter med antagelser om forudgående kendskab, kan dine sundhedspersonale ender frustreret og utilstrækkelig. Den tid at etablere en baseline vil give dig en indikation af hvordan vi kommer videre.

3 Identificer uddannelsen metode, der vil fungere bedst med sundhedspersonale. Hvis de er analfabeter --- og dette kan ske i Amerika såvel som i udlandet --- bliver du nødt til at fremlægge alt materiale mundtligt og derefter teste på samme måde.

4 Fokus på aktiviteter, der fremmer diskussion blandt arbejderne sundhedsvæsenet. Forudsat primær sundhedspleje i et udviklingsland sundhedsvæsen kommer til at kræve, at sundhedspersonale til at tale med folk, så gode kommunikationsevner nødt til at være højt på listen træning.

5 Tilpas pensum til at opfylde de primære behov for sundhedspleje af sundhedspersonale. Materialer produceret på en uddannelse hospital eller universitet kan ikke arbejde i et udviklingsland sundhedsvæsen, hvor forsyningerne er begrænsede og sundhedspersonale modtager grunduddannelse.

6 Byg en hyppig evaluering komponent i den primære sundhed uddannelse. I et udviklingsland sundhedssituation, kan du godt finde at bryde begreber ned i mundrette bidder fungerer bedst med sundhedspersonale. Brug Teach-test review tilgang til at styrke begreber.

7 Evaluer træningen. Har sundhedspersonale giver dig detaljeret feedback på hvad der virkede og hvad der skal forbedres til næste primære sundhedsvæsen træningssession.

Related Articles