Sådan Track Safety Training Dokumentation

October 11 by admin

Sådan Track Safety Training Dokumentation


Medicinske faciliteter er eksperter i at håndtere og forebygge nødsituationer. Selv når en person ikke er kodning, hospitaler beskæftiger sig med forebyggelse nødsituationer gennem ordentlig sikkerhed - herunder at personale, patienter og besøgende. Udover uddannelse til problemfri drift, skal hospitalerne overveje forhindre retssager og arbejdstagerens erstatningskrav samt overholdelse af føderale Occupational Health and Safety Administration og fælles kommission for akkreditering af hospitaler Organization krav. Hospital forvaltninger spore dokumentation sikkerhedstræning for at sikre og bevise deres stabe er blevet ordentligt uddannet.

Instruktioner

1 Udpege et kontor eller position til at tage ansvaret for at koordinere sikkerhed uddannelse og dokumentation. Nogle faciliteter giver dette ansvar til de menneskelige ressourcer, mens andre får mere specialiserede.

2 Opret tjeklister skitserer alle de sundhedsmæssige og sikkerhed uddannelsesmoduler for medarbejderne til at referere. Mens nogle sygehuse give alle nødvendige uddannelse i huset for at sikre grundig uddannelse, andre spørger personale til at tage eksterne kurser for nogle komponenter. Tjeklister hjælpe dem med at forstå, hvad de har brug for at arrangere.

3 Skriv sikkerhedsuddannelse kursusbeskrivelser beskriver alle elementer af, hvad medarbejderne bliver undervist. Medtag en erklæring siger kurset blev undervist, og at medarbejderen tog og bestået kurset. Kræv både instruktører og ansatte til at underskrive denne erklæring ved afslutningen af ​​hver sikkerhedsuddannelse modul. Fil kopier i både medarbejdernes personale og sikkerhed uddannelse compliance filer.

4 Køb eller oprette online sikkerhed kurser via dit anlægs intranet. Kræv medarbejderne tager online uddannelsesmoduler at logge på med deres ansattes logins og adgangskoder, så systemet kan spore hvem der tager kurset og sende elektronisk bekræftelse på gennemført, bestået kurser til den ansvarlige for sikkerhedstræning.

5 Kræv din sikkerhed officer eller ansvarshavende medarbejder sikkerhedstræning at deltage i alle interne kurser. Hun skal tage roll, kontrollere deltagernes identitet og sikre hver person skilte formularer anerkender deres uddannelse. Hun kan ikke kun styre alt papirarbejdet, og sørg for det er komplet, korrekt og straks arkiveret - men hun kan også fungere som et vidne til kurset og deltagerne skulle noget nogensinde kommer i tvivl.

Related Articles