Sådan Track Medical Selvrisikoen og Udgifter

May 16 by admin

Deltagelse i visse typer af medicinsk forsikring planer, såsom en Preferred Provider Organization (PPO), betyder, at du sandsynligvis have planen selvrisikoen. Selvrisikoen er det beløb, du skal betale, før forsikringsselskabet begynder at betale. Du kan spore din medicinske selvrisikoen og andre udgifter ved afholdelse af papirkopier af politikker, forklaring af fordele og opgørelser fra forsikringsselskabet og bruge disse oplysninger til at dokumentere et regneark eller online penge management ansøgning. De fleste forsikringsselskaber har gjort det let at få oplysninger om dine selvrisikoen og påstande historie.

Instruktioner

1 Organiser dine forsikringer, resumé plan beskrivelser og dokumenter, der sendes fra dit forsikringsselskab i Manila mapper. Hold disse filer sammen, og se benefit resuméer at forstå dine forsikring plan fordele, begrænsninger og mængden af ​​co-forsikring, selvrisikoen og beløbsgrænser. I løbet af årene, der anmelder denne information til at spore og tendens lægeudgifter langsigtede.

2 Gennemgå alle forklaring af fordele (EOB), der sendes fra dit forsikringsselskab. Hver EOB indeholder oplysninger om sundhedsvæsenet, du har modtaget, tjenesteudbyderne, datoen for service og betalingsoplysninger. Oplysningerne betaling vil vise, hvad dit forsikringsselskab betalt, restbeløbet du skylder, og hvor meget af den fradragsberettigede og maksimum, du har brugt.

3 Bemærk status for din fradragsberettigede og maksimum på de kvartalsvise status, der sendes fra dit forsikringsselskab. Ikke alle virksomheder sender sådanne udtalelser, men hvis din gør, holde disse udtalelser, da de viser akkumuleret saldi på dine sundhedsudgifter i en bestemt tidsramme, såsom månedlig, kvartalsvis og årligt.

4 Besøg din sygesikring selskabets hjemmeside, og skabe et login og adgangskode for at få adgang til sektionen medlem af webstedet. Du vil være i stand til at se og eventuelt downloade din detaljerede krav historie og status for dine selvrisikoen og maksimum. De fleste forsikringsselskaber giver deres medlemmer til at gennemgå specificerede oplysninger om hvert enkelt krav, herunder tjenester, der anvendes, leverandører, datoer for tjeneste og betalte afgifter.

5 Ring til telefonnummeret på bagsiden af din medicinske ID-kort, og tale med en repræsentant om din medicinske selvrisikoen og andre udgifter. Repræsentanten kan give dig en oversigt over oplysninger og detaljerede oplysninger om bestemte udgifter.

6 Spor dine medicinske selvrisikoen og udgifter i et program som Mint eller i et Excel-regneark eller Access-database. Liste oplysningerne fra dine EOBs og forsikringsselskaber hjemmeside i programmet til at holde en kørende liste over dine udgifter til lægebehandling. Indtast oplysninger i systemet, hver gang du får en ny EOB og komplet forsoning kvartalsvis for at sikre, at du har fanget hver regning. Tilføj udgifter, der ikke er dækket af en forsikring, som over-the-counter medicin.

Related Articles