Sådan testes for blære-infektioner

March 29 by admin

Du bemærker, at noget er lidt anderledes sidst, når du går på toilettet. Du kan ofte føle en følelse af uopsættelighed til at gå, men når du prøver, du kun tisse lidt. Du bemærker en skarp smerte i din blære. Disse symptomer kan tilføje op til en blære infektion, som er let behandles med antibiotika, der skal ordineres af en læge. Her er hvordan at vide med sikkerhed.

Instruktioner

1 Vær opmærksom på din krop. Er du tisser ofte? Føler du dig presset eller en ubehagelig fornemmelse i bækken området? Uklar urin kan være en afslørende tegn på blærebetændelse, et andet navn for en blære infektion eller urinvejsinfektion.

2 Ring til din læge, så snart du føler symptomerne på en blære infektion. Din læge kan have dig til at komme til en undersøgelse for at udelukke andre infektioner eller problemer.

3 Vid, at du vil højst sandsynligt nødt til at urinere i en prøve kop for at teste din urin for bakterier. Følg anvisningerne præcis for ikke at forurene dine resultater.

4 Fortæl din læge om alle nuværende medicin du tager. samt lægemiddelallergier, især til antibiotika. Din læge ønsker måske at ordinere et antibiotikum såsom ampicillin, amoxicillin eller Bactrim at behandle din blærebetændelse. Pyridium kan også hjælpe med at lindre smerter forbundet med en urinvejsinfektion.

5 Tag din medicin som foreskrevet, og være opmærksom på at du ikke kan føle bedre, indtil du er færdig med din medicin.

TIPS

  • Undgå fremtidige blære infektioner ved at drikke rigeligt med vand og tranebærsaft, vist sig at hjælpe afværge blære infektioner. slid Også bomuld trusser og ændre puder og tamponer ofte at modvirke bakterievækst. Brug altid god hygiejne og tørre fra front til bag.
  • Venstre ubehandlet, kan en simpel blære infektion rejse opad for at inficere dine nyrer, en potentielt mere farlig tilstand. Sørg for at tage en blære infektion alvorligt.
  • Hvis du er gravid og har mistanke om en blære infektion, straks kontakte din fødselslæge. Blære infektioner kan udløse tidlig fødsel.

Related Articles