Sådan Stram hud og undgå rynker

May 30 by admin

Sådan Stram hud og undgå rynker


Det er nemt at blive besat af dit udseende i denne dag og alder med alle de makeover viser på tv og computer ændrede billeder i magasiner. Voksende gamle dag er bare ikke det samme som det var for 50 år siden det rent faktisk ikke er acceptabelt. Hvis du ønsker at slippe af med eller forebygge rynker på dit ansigt, er denne artikel for dig. Du vil lære en teknik, der strammer dine ansigtsmuskler fra ydersiden af ​​dit ansigt indad. Denne stramning er med til at forebygge rynker.

Instruktioner

1 Hej, jeg er en 50-årig mand og har fået at vide jeg ser år yngre. Jeg har oprettet denne teknik, og jeg vidste, at jeg var til noget, da Jack LaLanne, et fitness-ekspert, nævnte min meget teknik i et nyligt interview. Han har stor udseende hud for en person, der er 93!

2 Start af Foretage et ansigt, mens du træner
Det er den enkle hemmelighed. Lav et ansigt ved at stramme dine ansigtsmuskler, og hold denne "ansigt", mens du arbejder ud. Hvis du ikke arbejder ud, bør du starte. Motion holder kroppen og sindet yngre. Ved at bruge dine ansigtsmuskler din ansigtshud vil bo elastisk, hvilket vil holde rynker på et minimum.

3 Foretag Faces Anyway
Denne teknik virker, hvis du ikke er en fitness buff, bare ved at stramme og frigivelse af de ansigtsmuskler din hjælpe vedligeholde din elasticitet. Gå videre og gøre et ansigt alligevel. Gentag ofte. Du kan gøre dette i privat for at undgå at forstyrre fremmede.

4 spise sunde fødevarer og undgå raffineret sukker og raffinerede mel vil hjælpe din søgen med ophold ung. Friske råvarer vil gøre det samme, da de indeholder flere næringsstoffer.

5 Stress vil gøre dig se træt og gammel i en fart, så prøv at finde en måde at slappe af. Yoga eller meditation er meget populære måder at slappe af, men det kan også være noget så simpelt som at læse en bog eller tage et bad. Uanset hvad der virker for dig, så gør det.

6 Må ikke bruge timer hver dag i solen, især ikke uden solcreme. Solen hjælper til alder hud og hud i ansigtet er let beskadiget af solen. Brug altid solcreme på dit ansigt. Kig efter spf beskyttelse i dit ansigtsudtryk fugtighedscreme for en enkel måde at tilføje beskyttelse.

Related Articles