Sådan Stop en næse fra Dribling

February 6 by admin

En drible, løbende eller på anden måde overbelastet næse kan være ganske ubehageligt. Den medicinske ord for en driblinger næse er rhinitis. Bivirkninger kan omfatte ømhed på overlæben, og i dårlige tilfælde, skorpedannelse. Da kroppen beskytter sig fra starten af ​​en kold, influenza eller allergi, kroppen forsøger at fortynde toksiner i sit system. Denne proces producerer stoffet, der er drible fra din næse.

Instruktioner

1 Bestem årsagen til din løbende næse. Der er fire hovedgrupper af rhinitis: allergiske, bakterielle, virale og kemiske. Allergisk rhinitis skyldes allergener i dit miljø, såsom støv eller pollen i luften. Bakteriel er forårsaget af kontakt med smitsomme bugs eller bakterier. Viral rhinitis er den mest almindelige, og, forårsaget af mange sorter af almindelig forkølelse, viral rhinitis kan udvikle sig til en sinus infektion. Kemisk rhinitis er forårsaget af toksiner i luften, såsom diesel, krom og smog.

2 Drik masser af vand. Ved at tilføje en stor af mængde vand til din krop, vil du fortynde mængden af ​​toksiner i dit system, der giver din krop en bedre chance for at bekæmpe off infektionen eller irritation.

Skyl din næse med saltvand. Køb en nonprescription næsespray fra et apotek eller apotek, eller tilføje en halv teskefuld salt i en kop vand, fylde en pipette med løsningen, vippe hovedet tilbage, og indsæt pipetten ind i din næse. Gradvist dryppe opløsningen i din næse, og lad det sidde et øjeblik. Blow din næse for at fjerne eventuelle rester salt.

3 Øg fugtighed i luften, at du trækker vejret, ved hjælp af en luftfugter fra en lokal stof eller stormagasin. Dette vil holde din næse mere fugtig og forhåbentlig sætte en stopper for din løbende næse.

4 Tag et antihistamin, med din læges godkendelse. Disse lægemidler virker bedst at stoppe effekten af ​​allergener, hvis du lider af allergen rhinitis. Antihistaminer kan købes i håndkøb på dit lokale apotek. Sørg for ikke at køre på antihistaminer, da de kan gøre dig døsig. Ud over at tage antihistaminer, den bedste løsning er at fjerne det stof, du er allergisk over for fra dine omgivelser, eller fjerne dig selv fra det område, som symptomer vil vende tilbage, når antihistamin aftager.

5 Hvis ingen af de ovennævnte løsninger fungerer, kan du have et større problem. Check med en læge, hvis din løbende næse fortsætter, og han kan være i stand til at tilbyde rådgivning og finde en løsning på dit problem.

Related Articles