Sådan Start en ICF hjem for udviklingshæmmede

October 11 by admin

Sådan Start en ICF hjem for udviklingshæmmede


En mellemliggende pleje facilitet (ICF) giver pleje og boliger til udviklingshæmmede personer. Disse faciliteter er Medicare- og Medicaid-certificeret til at yde behandling til personer, der er psykisk handicappet, har beslaglæggelse lidelser, adfærdsmæssige problemer eller en kombination af disse lidelser. ICF / MR faciliteter er ofte sat op som bofællesskaber med en bolig indstilling og tilsyn 24 timer for beboerne. Start en ICF kan være en berigende oplevelse, men du skal følge vigtige skridt til korrekt oprette et ICF hjem for udviklingshæmmede beboere.

Instruktioner

1 Skriv en forretningsplan, der omfatter opstartsomkostninger, bekostning plader og placering udgifter til din mellemliggende pleje facilitet. Det er gavnligt at have en forretningsstrategi, budgetplan og regnskaber, før du begynder enhver virksomhed. Skriv en stærk vision opgørelse over tjenester, du planlægger at tilbyde og muligheder for reklame din ICF / MR.

2 Vælg den mest passende form for business organisation for din mellemliggende pleje facilitet, såsom ejerforholdet, partnerskab, med begrænset ansvar og selskabsskat status. Fil det nødvendige papirarbejde med din tilstand eller amt registrator, der håndterer nye forretningsområder registreringer. Hver erhvervsstruktur har en unik skattetryk og forskellige arkivering krav, så konsultere en revisor, hvis du er usikker på, hvad status du skal vælge.

3 Kontakt din State Department of Public Health eller The State Department of Public Welfare at forhøre sig om licensreglerne for at starte en ICF for mentalt udfordret. Hver stat har sine egne regler og love vedrørende licensure som speciale pleje facilitet, så kontakt din tilstand offentlige kontorer for love specifikke for din tilstand. Desuden er mange stater yde støtte til ICF / MR hjem, så spørg om statsstøtte til dit anlæg.

4 Register for en arbejdsgiver identifikationsnummer (EIN) med Internal Revenue Service. IRS kræver, at nye virksomheder ansøge om en EIN, fordi IRS bruger dette nummer til at identificere virksomhedens skattemæssige status. IRS giver gratis registrering tjenester via IRS hjemmeside, via telefon eller anmodning papirarbejde via mail.

5 Ring til din State erhvervslicens Office til at spørge, om du får brug for en virksomhed eller erhvervsmæssig licens til at drive en ICF / MR i dit område. Forordninger varierer fra lokalitet, region og stat, så spørge, hvad licenser kræves for at drive en ICF / MR i dit lokale samfund. Desuden kontakte kommunen og spørge, hvad forretning eller zoneinddeling tilladelser er forpligtet til at drive en specialitet pleje facilitet i området.

6 Fil de nødvendige formularer til at blive en Medicare / Medicaid-certificeret ICF for udviklingshæmmede personer. Ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services, hver stat har ICF / MR faciliteter, yde omsorg for cirka 129.000 amerikanske folk med psykiske udfordringer og udviklingsforstyrrelser. Du skal opfylde Medicaid / Medicare retningslinjer for at modtage føderal finansiering til dit anlæg, så ansøge om certificering hurtigst muligt.

7 Annoncer i aviser og internet job websteder til at rekruttere personale til dit anlæg. Udfør baggrundstjek på potentielle medarbejdere og verificere kandidatens beskæftigelse historier, arbejde referencer og frirum. Lav en kopi af alle licenser, certificeringer og medicinske grader.

Related Articles