Sådan Start en Health Care Clinic i Kauai, HI

October 11 by admin

Sådan Start en Health Care Clinic i Kauai, HI


Start en sundhedspleje klinik i Kauai involverer de unikke udfordringer ved at åbne en forretning på en ø, der er imod byggeriet, samt at have en lille almindelige befolkning. Dog kan en sundheds-udpeget operation i et område af verden, blive hilst velkommen, hvis der tages de rigtige skridt. En sundhedsklinik i Kauai bør tilbyde rimeligt prissat tjenester eller prale mere praktisk timer end en almindelig læge kontor. Det bør også være åbent for behandling af både beboere og turister, som besøgende til øen udgør en stor procentdel af medicinsk behov.

Instruktioner

1 Del din sundhedsklinik drøm med flere forskellige typer af mennesker. Disse kan omfatte nære venner, professionelle kolleger, et hospital fundament administrator, og grundejere. Har visuelle hjælpemidler til at præsentere for alle, du taler til, herunder potentielle steder, du har kigget på, hvor meget det vil koste, hvad dine behov vil være for både personale og dannelse, og alt andet, der kan gøre det så virkelige for dem, som det er til dig.

2 Indsaml statistik om Kauai. Hvor mange sundhedspleje klinikker er der i øjeblikket? Hvad er de lokale indkomstniveau? Hvad er placeringen af ​​andre lignende faciliteter på øen? Hvad er de lokale love om små virksomheder og konstruktion? I de fleste tilfælde vil du have mere held starte en sundhedsklinik, hvis du bruger en allerede eksisterende bygning, da det er svært at få tilladelse til at bygge i Kauai på grund af naturlige konservering love og regler. Brug disse oplysninger også at fastsætte priser for dine tjenester, hvilket gør dem konkurrencedygtige over for en standard medicinsk kontor, eller måske tilbyde en rabat til de lokale beboere.

3 Annoncer din kommende klinik gennem lokale aviser og online Classifieds. Send papir invitationer og e-mails til lokale læger, sygeplejersker, og potentielle velgørere. Selv en klinik, at afgifter for sine tjenester stadig brug for økonomisk støtte ved første lancering. Hold et møde, hvor folk kan få information og udfylde ansøgninger om beskæftigelse eller frivilligt arbejde. Netværk med lokale hospitaler for at få nogle donationer eller gode priser på udstyr og forsyninger, du skal bruge.

4 Angiv en opgavebeskrivelse og andre politikker, såsom adgang til samfundet, fortrolighed udsagn, styring, drift og EU-støtte. Ansøg om tilskud. Afslut hvad du vil opkræve for tjenester. Vil du bruge en glidende-tarif, eller har lige over bestyrelsen priser?

5 Fastgør en facilitet og uddanne medarbejdere og frivillige efter behov, og komplette tilladelser. Få dit firmanavn, licensnummer og føderale skat id-nummer (hvis du går non-profit) ved henvendelse til staten Hawaii udenrigsminister og IRS afdelinger. Du kan også bruge en juridisk forberedelse tjeneste for at spare tid. Tal til Kauai Economic Development Board og Hawaii Business Express. Når alle finanser, er bygningsareal og tilladelser bekræftet, kan du begynde at annoncere og tager patienter.

Related Articles