Sådan Spring en periode for bryllupsrejse

December 6 by admin

Sådan Spring en periode for bryllupsrejse


Hvis du lige fået gift og går på en bryllupsrejse, med fokus på sjov er en topprioritet. Bryllupsrejsende vil have tingene til at køre problemfrit, selvom der altid eksistere betingelser eller overraskelser ud af din kontrol. Der er noget du kan styre - når din menstruation kommer. Hvis du er på grund af menstruere omkring din bryllupsrejse, er der måder, du kan springe din menstruation, så du ikke behøver at bekymre dig om det, mens på din bryllupsrejse. Menstruationsbeskyttelse symptomer kan stadig eksistere, men et besøg på lægens kontor kan være løsningen til at manipulere ankomsten af ​​din menstruation.

Instruktioner

1 Plan forude, så du har tilstrækkelig tid til at stoppe din menstruation. Metoder til at stoppe dig periode behov for at blive startet, før det er faktisk skyldes. Afhængigt af hvilken metode du bruger, skal du mindst en uge til at planlægge, før du forventer din menstruation.

2 Sørg for at være på p-piller op til to måneder, før din bryllupsrejse, så du har en blødning før den periode, du ønsker at springe, og din krop har tilstrækkelig tid til at vænne sig til p-piller.

3 Tag de aktive p-piller i løbet af den periode, du ønsker at forsinke. P-piller har aktive piller og inaktive piller. De aktive piller er taget på de dage, der arbejder op til din blødning, og de inaktive piller normalt tages under menstruation.

4 Spring syv inaktive piller og åbne en ny pakke med p-piller. Begynd at tage de aktive piller fra denne nye pakke af piller på daglig basis alle i hele din bryllupsrejse. Så længe du tager en aktiv pille om dagen, vil du ikke få din menstruation.

5 Stop med at tage p-piller, når du er hjemme igen for at få din menstruation.

TIPS

  • En vaginal ring eller prævention plaster kan også hjælpe dig springe din menstruation. I stedet for at fjerne dem for at få din menstruation, vil du bare fortsætte med at bære dem, så din menstruation ikke opstår. Fjern plaster eller ring til en uge, når du er klar til at få din menstruation.
  • En anden måde at udskyde din menstruation er at starte en progestin kun regime mindst en uge før den periode du ønsker at springe. Tag tre progestin tabletter dagligt for at forsikre du får de høje doser, der er nødvendige for at springe din kommende periode. Hold tage progestin kun tabletter i hele din bryllupsrejse. Stop når du er tilbage hjem for at få din menstruation starter inden for 48 timer.

Related Articles