Sådan ser efter mennesker med Strokes

June 29 by admin

Sådan ser efter mennesker med Strokes


Et slagtilfælde opstår, når der opstår en afbrydelse i blodforsyning til en del af hjernen. Inden for et par minutter, hjerneceller begynder at dø. Hvilken slags skade er lidt, og hvor omfattende skaderne er, afhænger af mange forskellige faktorer. Hvor meget hjælp en person har brug for efter et slagtilfælde afhænger af, hvor meget skade der er blevet gjort til hjernen samt hvilket område af hjernen blev beskadiget.

Instruktioner

1 Hjælp personen til at komme ud af huset, så ofte som muligt. Ifølge Mayo Clinic, at komme ud er god for patienten, selv om det er en langsom og vanskelig proces, der kræver en kørestol, en rollator eller en stok.

2 Tal med slagtilfælde offer. Taleproblemer ofte er en del af at have haft et slagtilfælde. Samtale kan hjælpe personen til at genvinde tilliden og udvikle nye måder at kommunikere. Det kan være nødvendigt at sonden lidt for at finde ud af, hvad personen forsøger at sige, da hun ikke kan være i stand til at komme med de rigtige ord. Vær tålmodig.

3 Foretag cue cards til at hjælpe patienten at kommunikere, når han ikke er i stand til at tale, eller kan ikke sige, hvad han mener. Brug kort, der er stor nok til at være let at se og komfortabel for ofret til at holde. Lim billeder af fælles aktiviteter, at personen måske ønsker at gøre, som f.eks bruge badeværelset, se en favorit tv-show eller spise et måltid. repræsenterer også almindelige ord på kortene, såsom livretter og forskellige venner, familiemedlemmer og kæledyr.

4 Assist den fysisk handicappet person så meget som muligt. Et slagtilfælde offer kan ofte ikke flytte den ene side af hendes krop og kan have brug for hjælp at komme ind og ud af sengen, spise, sidde op, gå på toilettet eller bevæger sig rundt i huset.

5 Arbejde med offeret, da han går gennem genoptræning. Øv nye færdigheder derhjemme med ham. Da han bliver i stand til at lave aktiviteter på egen hånd, stoppe med at gøre dem for ham. Ideelt slagtilfælde offer vil være i stand til at tage sig af hans personlige behov, efter at han har gennemført et rehabiliteringsprogram. , At patienten skal dog til at praktisere de færdigheder hver dag for at bevare, hvad han har lært.

TIPS

  • Prøv at finde en god støtte gruppe. Hjælp slagtilfælde offer deltage i møder, så hun ikke føler sig isolerede. Gå til møderne med hende at hjælpe hende føle sig mere tryg ved at deltage.
  • Det slagtilfælde patienten kan blive vred og deprimeret. Sommetider denne følelse viser sig som vrede, når den berørte person langer ud efter dem, der forsøger at hjælpe ham. Hvis problemet sker for dig, så prøv ikke at tage det personligt. Indse, at patienten behandler en masse fysisk og følelsesmæssig stress.

Related Articles