Sådan sammenligne Livsforsikring

August 10 by admin

Sådan sammenligne Livsforsikring


Købe en livsforsikring kan være en vanskelig opgave, især hvis du ikke er klar over de dækning klausuler og det nøjagtige beløb af udbetalingen. Forståelse forskellige former for dækning vil hjælpe dig med at sammenligne livsforsikringer. Begynd med at forske oplysninger om forskellige politikker til rådighed, former for dækning og tariffer.

Instruktioner

1 Gå online og besøge de mest populære websteder, der tilbyder information og artikler om livsforsikringer. Hvis du ikke er bekendt med sådanne steder kan du surfe bruge populære søgemaskiner som Google eller Yahoo.

2 Bestem de grundlæggende aspekter af hver type politik. Der er primært fire typer af livsforsikringer: hele livsforsikring, variable livsforsikring, universel livsforsikring og universelle variabel livsforsikring.

3 Forskning oplysninger om hele og variable livsforsikringer. Lav en liste over, hvad de dækker, og hvad de ikke. For eksempel, hele livsforsikring dækker dine pårørende og bygger din kontantværdi reserve.

4 Lær om universelle liv og universelle variable livsforsikringer. For eksempel, universal variabel forsikring giver kontrol over den kontante værdi, men præmien er normalt højere, da det dækker risikoen samt din investering.

5 Sammenlign politik ved at anmode om flere citater. Tjek de begrænsninger og dækning, der tilbydes af hvert selskab.

6 Gå online og bruge sammenligning værktøjer, der tilbydes af mange websteder. Du kan vælge den politiske type og den præmie, du er villig til at betale, og værktøjet vil give flere sammenligning tabeller på forsikringsselskaber.

7 Når man sammenligner den politik og dækning, vægt på den tid, du er villig til at bruge på din forsikring investering. Politikker, som giver fleksibilitet investering kræver, at du afsætte en bestemt mængde tid pr uge.

TIPS

  • Den online sammenligning værktøj giver dig kun resuméet. Altid få detaljerede citater via mail eller over telefonen før gør sammenligningen.
  • Tag detaljerede noter om, hvad hver politiske tilbud og hvad det ikke gør. Sammenligning citater alene er normalt ikke nok.
  • Få juridisk rådgivning mens sammenligne hver type dækning. En erfaren og velrenommeret agent kan også give nogle gode anbefalinger.

Related Articles