Sådan Rygestop med Ikke-Tobak Cigaretter

November 20 by admin

Sådan Rygestop med Ikke-Tobak Cigaretter


Ikke-tobak eller naturlægemidler cigaretter er annonceret som et sundt alternativ til standard cigaretter, fordi de ikke indeholder tobak eller nikotin. De er lavet af mange forskellige naturlige ingredienser salat, jasmin, passionsblomst og ginseng. De kan også være aromatiseret med menthol, kirsebær, vanille og andre varianter. Selv om de kan hjælpe dig med at stoppe med at ryge, må det erkendes, at i henhold til American Cancer Society, urte cigaretter, "... også give off tjære og kulilte og er farlige for dit helbred." Der er en række af rygestop trin, ACS anbefaler, at kan kombineres med brug af ikke-tobak cigaretter for at hjælpe med at få dig igennem denne vanskelige opgave.

Instruktioner

1 Vælg en "quit dag" og markere det på din kalender. Gør dette om en måned i forvejen. Dette er den dag dit nye liv begynder.

2 Start at vænne dig ud af tobak cigaretter for at reducere din nikotin indtagelse fører op til din afslutte dag. ACS siger: "Du kan klippe ud cigaretter røget med en kop kaffe, eller du kan vælge at ryge kun på bestemte tidspunkter af dagen."

3 På din quit dag, stoppe med at ryge tobak cigaretter, helt.

4. Hold dig aktiv. Gå, løbe og motion.

5 Begynd at ryge ikke er tobak cigaretter. Bare bruge et par til at trøste dig selv, men pas på ikke at overspise eller blive afhængige af dem.

6 Skift din rutine. Hvis du røget mens du ser TV, eller kørsel, eller under morgenmaden, begynde at gøre tingene anderledes. Drik te i stedet for kaffe, se TV på et andet tidspunkt eller et andet sted, eller spise morgenmad i en anden del af huset.

7 Drik masser af vand og juice. Hver gang du vil have en cigaret gå til en af ​​disse i stedet.

8 Fortsæt med at bruge ikke-tobak cigaretter. Bare ryge et par om dagen på det mest. Husk, bare fordi de er naturlige det betyder ikke, de er sunde. Disse skal bruges sparsomt.

9 Hold masser af orale erstatninger rundt som sukkerfrit tyggegummi, slik eller sugerør til at tygge. Når trangen slår, gå til en af ​​disse.

10 Sæt penge, du har gemt fra at købe cigaretter i en krukke til at købe dig selv en belønning i slutningen af måneden.

11 Kommunikere med din støtte system. Dette kan være en nikotin anonym gruppe, en ven, der har afslut før eller din familie. Tale gennem det.

12 Giv aldrig op. Hvis du slip, kan du altid komme sig. Forbliv fokuseret. Brug ikke-tobak cigaretter for at hjælpe med at få dig igennem det.

13 Stick til din nye rutine. Opret en ny, ikke-ryger livsstil for dig selv.

Related Articles