Sådan Rens Med en Raw Food Diet

December 28 by admin

En rå fødevarer kost, i modsætning til andre former for udrensning, kan udføres for en enkelt dag eller for en hel levetid. Rå fødevarer er fulde af levende enzymer, der hjælper din krop i fordøjelse, elimination og absorption, hvilket sikrer en grundig udrensning af hele din krop samt en forsyning af alle de vitaminer og mineraler din krop har brug for. Et par tips kan få dig i gang.

Instruktioner

1 Dive ret i. I modsætning til andre udrensning kost, som kræver, at du tager et par dage forinden at fjerne kød, fedt, sukker og andre fødevarer, kan en rå fødevarer kost være i gang i dag uden problemer. En rå fødevarer kost kan være mentalt svært, som du vil savne kogte fødevarer; dog detox er blid og kræver ikke fremstilling.

2 Vælg friske, økologiske produkter til støtte i udrensning. De frugter og grøntsager, du spiser er kun så god som den jord, de dyrkes i, og pesticider og gødningsstoffer ødelægge vitamin og mineral næringsstoffer i jorden. Derudover voks og andre kemikalier besejre formålet med dit rå fødevarer kost ved at indføre skadelige kemikalier i din krop.

3 Sørg for, at du får masser af fedt og protein i din kost. Sunde fedtstoffer kan findes i avocado, nødder, frø og vegetabilske olier. De bedste rå mad kilder til protein omfatter ernæringsmæssige gær, spirede bønner, kerner og frø og rå nødder og møtrik Butters.

4 Vær kreativ med dine rå mad opskrifter, hvilket skaber en række salater, dressinger og desserter. Der er mange store ressourcer online, som tilbyder enkle opskrifter og gourmet entrees.

5 Vælg et bredt udvalg af frugt, grøntsager, nødder, frø og rå korn til at sikre, at du får en balance af alle de vitaminer og mineraler din krop har brug for. Dette er et godt tidspunkt at prøve ting, du aldrig har vovet at prøve før, såsom jicama eller agave.

6 Lad skræl på når det er muligt, da de fleste af næringsstoffer i frugt og grøntsager findes nær overfladen. De fleste elementer, såsom agurk, gulerod og jicama kan simpelthen være rensede og spist.

7 Varm tingene op, hvis du begynder at tørster varme fødevarer. Du kan lave rå supper, varme i en dobbelt kedel; dog ikke varme fødevarer højere end 103 grader Fahrenheit, eller de vil ikke længere være rå. Derudover kan du prøve en fødevare dehydrator at lave brød, kiks og endda pizza at sætte fut din udrensning kost.

TIPS

  • Hvis du vælger en udrensning rå fødevarer kost i mere end to uger, tage et B-vitamin kompleks samt B12 i en sublingual form, da B-vitaminer er mest almindeligt forekommende i kød og animalske produkter.

Related Articles