Sådan overlever Holiday Eating Season

April 30 by admin

Sådan overlever Holiday Eating Season


Masser af folk ikke tænker over, hvad de spiser i løbet af feriesæsonen indtil januar, hvor de stirrer desværre på det nummer på skalaen og derefter trave ud til ramte gym, deltage Weight Watchers eller afhente den nyeste dille kost bog.

Det behøver ikke at være sådan.

Sundhedseksperter siger, du kan stadig nyde ferien - og de særlige fødevarer tilbud, der kommer med dem - uden overspisning og få vægt.

"Det er OK at forkæle, men det betyder ikke, du er nødt til at tage på i vægt," siger Karen Ansel, en New York-baserede registreret diætist og en talskvinde for den amerikanske Diætetiske Association (ADA). "Det er ikke tid til at prøve og tabe sig. Du forsøger at holde status quo. Men der er forskellige grader af overbærenhed."

Jessica Crandall, en registreret diætist fra Denver, der er også en ADA talskvinde, tilføjede, at tage på i vægt i løbet af ferien, og derefter arbejder hårdt på at miste det igen ikke er godt for en persons krop. Såkaldte "yo-yo" slankekure kan vraget en persons stofskifte og få dem til at miste muskelmasse.

"Du kommer til at væsentlige bremse dit stofskifte, hvilket vil gøre det sværere for dig at tabe sig i det lange løb," Crandall forklaret. "Og husk på, det er meget sværere at brænde 3.500 kalorier, hvilket er den mængde kalorier i et pund, end det er at spise 3.500 kalorier."

For startere, folk interesseret i at bevare deres vægt i løbet af ferien bør holde spise på en regelmæssig tidsplan, sagde de to diætister. Forskning har vist, at mennesker, der springer måltider - især morgenmad - ender med at spise mere i løbet af dagen.

"Prøv og holde sig til konsekvent måltid gange, så du kan undgå at blive alt for sulten," Crandall sagde. "Når du er alt for sulten, kan du gøre nogle dårlige beslutninger om, hvad du spiser Må ikke sulte dig selv i løbet af dagen venter på denne part natten -.. Fordi du vil binge spise eller spise for meget"

Ansel foreslår, at du tænker nu over de fødevarer, du virkelig nyder og planlægger at fokusere på dem, mens man spiser mindre af mere almindelige billetpris.

"Tænk over, hvad er de foretrukne ting, du ønsker, og separate ting, du kan kun få omkring helligdage fra ting, du kan få, når som helst," sagde hun. "Du elsker julen cookies? Gå videre og få nogle, men har ikke en brownie, fordi du kan have, at hver gang."

Pas også om alkoholindtag, for et par grunde. Alkoholiske drikkevarer, især de fancy dem udleveret på ferie tid, har en tendens til at komme læsset med kalorier. "Det er normalt, hvad du føjer til en drik, der indeholder kalorier," Crandall sagde.

Også, hvis du er beruset, kan du glemmer at se, hvad du spiser. "Det helt sænker dine hæmninger," Ansel sagde, "og du vil begynde at spise ting, du aldrig ville have spist" hvis du var ædru.

Andre ferie spise tips, foreslået af Crandall og Ansel, omfatter:

  • Spis masser af grøntsager, og spise dem først, før man går videre til de andre punkter på din plade.
  • Erkend, at mange ferie ekstramateriale, som ost eller tranebær sauce, kommer læsset med kalorier. "Hvis de ikke er dine livretter, ikke sætte dem på din plade," Crandall sagde.
  • Hvis din livret har en masse kalorier, skal du sørge for at minimere din del. "To bider helbrede trang," Crandall sagde. "Efter det, du bare virkelig fodre dine gamle vaner. Det er ikke rigtig give dig nogen ernæring, og du er ikke længere kurere denne attrå."
  • Hold dine portioner små. Husk, at en del af kødet bør være på størrelse med en mobiltelefon eller et spil kort, sagde Crandall. En servering af kulhydrater som kartoffelmos eller brød bør være på størrelse med din næve.
  • Efter en stor ferie måltid, ikke synke ned i en hvilestol eller sofa. Gå en tur udendørs eller deltage på anden aktivitet, der hjælper forbrænde nogle af de kalorier, du lige har spist.

Et sidste tip: Vær klar til at skrue ned tilbud om mad, især fra kære, som har tendens til skyld dig til at spise mere.

"Du skal ikke spise for at være høflig," Ansel sagde. "Der er mange andre måder at vise din kærlighed og taknemmelighed end at spise mad, du ikke er sulten efter."

Related Articles