Sådan overlever en Bipolar Parent

December 7 by admin

Bipolar sygdom påvirker mere end 5 millioner mennesker i USA alene, og være barn af en person, der lider af bipolar kan være en udfordring. De uforudsigelige og til tider pinlige adfærd kan gøre nogen føler skøre selv, så at finde ud af en sund måde at håndtere en bipolar forælder er afgørende.

Instruktioner

Overlevende liv med en bipolar forælder

1 Bipolar sygdom effekter hele familien, og en af de første skridt i at tage sig af dig selv er at finde en støttegruppe i området. Mange gange et møde vil finde sted en gang om ugen, og det er en chance for at lære mestringsstrategier og dele erfaringer med andre folk, der har gået i de samme sko.

2 At finde den rigtige læge kan være en vanskelig opgave; hvis dine forældre ikke oplever i øjeblikket en specialist, der behandler bipolar det tid til at finde nogen, de kan stole på. Slå op læger, der er berettiget med din forældre sygesikring, eller find en velgørende pleje program, som de kan søge om. Ideelt en voksen, der er lider af bipolar bør være på medicin og se en terapeut ugentligt.

3 Lær at forudse dine forældre stemninger. Har din mor begynde at sove mindre og bruge mere, når hun er i en manisk fase? Er din far bliver mere trukket tilbage, da han føler deprimeret? Foregribelse en stemning, før det kan ske, betyder verden, når det kommer til at leve med en bipolar forælder.

4 Hvis dine forældre går igennem en hård tid, og handler ud følelsesmæssigt eller fysisk, er det tid til at komme ud. Har en ven eller pårørende hus, du kan gå ned, hvis dine forældre er picking kampe, eller deltage i adfærd, der er skadelige for din ånd.

5 Indrømme nederlag kan være en stor del af at overvinde en forældre Bipolar. Mens vi kan føles som vi er nødt til at tage sig af vores forældre, når de er syge, hvis din mor eller far simpelthen nægter at hjælpe og ønsker at forblive syg er det vigtigt at huske, at det er ikke din skyld. Der skal være en tid, hvor du bare siger "jeg har gjort nok" uden at føle sig skyldig. Igen kan en støttegruppe spille en stor rolle i at hjælpe dig med at nå dette punkt.

TIPS

  • Beskæftiger sig med en Bipolar forælder kan virke umuligt ... og det er på en god dag. Husk, at dine forældre er syg, og har ingen kontrol over deres adfærd og følelser.

Related Articles