Sådan Naturligvis Treat ADD

December 25 by admin

Sådan Naturligvis Treat ADD


Attention Deficit Disorder (ADD) er en alvorlig bekymring for millioner af forældre. De kender deres børn er lyse og har en masse at tilbyde verden, men rastløshed, distraktion og dårlige resultater i skolen kan alle sammen om at få dem til at føle sig håbløs. Endnu værre er nogle af de mulige behandlinger for ADD, hvoraf mange omfatter bruger stoffer med kraftfulde og ofte dødelige bivirkninger. Der er måder, dog til naturligt behandle ADD.

Instruktioner

Treat ADD Naturligvis

1 Rediger dit barns kost. Tro det eller ej, dit barns kost spiller en mærkbar rolle på tilstedeværelsen og sværhedsgraden af ​​ADD. Hvis hun ikke spiser nok eller spiser for meget (eller for meget af en dårlig ting), er det kommer til at have en effekt på hendes mentalt såvel som fysisk.

2 Opmuntre dit barn til at få masser af motion. Motion hjælper til at frigive en overflod af energi og bidrage til at lade dit barn fokus, når hun har brug for at.

3 Tal med dit barn jævnligt om, hvordan han føler, og hvordan han gør. Naturligvis er du også lyst til at tale med dit barns lærere og alle andre, med hvem han associerer på daglig basis. Dette vil hjælpe dig til at vurdere, hvilke yderligere skridt der skal tages for at behandle sin ADD.

4 Brug adfærd management teknikker til at hjælpe med at ændre den måde, dit barn fungerer som et resultat af ADD. Positiv forstærkning og patient korrektion er hjørnestene i adfærd ledelse, som er konsistens.

5 Hjælp dit barn med at udvikle gode studie- og arbejdsvaner. Dette kan ofte indebære simpel gentagelse af ønskede adfærd, eller det kunne være så komplekst som at oprette en fuldt detaljeret dato bog eller organisator. Disciplin (ikke straf) er en af ​​de mest effektive værktøjer, du kan bruge til naturligt behandle ADD.

TIPS

  • Altid forblive patient med et barn, der lider af ADD. Dette er især vigtigt, når han kæmper for at fuldføre tildelte opgaver, hvad enten det er lektier eller rengøring sit værelse. Giv ros når han lykkes og hjælp og masser af opmuntring, når han kæmper.
  • Det er vigtigt at forstå, at selv om at undgå brugen af ​​medicin er noget, du virkelig ønsker, hvis symptomerne på tilstanden ikke forbedres, så kan du ikke have et valg, men at overveje at bruge medicin til behandling af ADD.

Related Articles