Sådan Modtag en Doneret kørestole og kørestolsbrugere Vans

March 13 by admin

Sådan Modtag en Doneret kørestole og kørestolsbrugere Vans


Det kan være svært, når du har brug for noget, der er vigtigt for din livskvalitet, men du ikke har midlerne til at modtage det. For eksempel kan du bruge en kørestol eller en tilgængelig van, men du har ingen mulighed for at få dem. Der er måder at modtage et doneret kørestol eller en tilgængelig van til at gøre dit liv lettere. Der er organisationer, der kan sørge for en doneret kørestol eller en tilgængelig van til at blive leveret til dit hjem. Disse organisationer gør det lettere for dig at få de forsyninger, du har brug for.

Instruktioner

1 Kontakt organisationer, der leverer lægehjælp til enkeltpersoner og spørge om at få en kørestol eller tilgængelige van. Spørg din læge eller sundhedspleje udbyder til at give dig navnene på organisationer, der kan hjælpe dig.

2 Udfyld formularen til en kørestol eller en tilgængelig van. For eksempel, Chariots of Hope giver interesserede enkeltpersoner til at anmode om et doneret kørestol ved hjælp af sin online-formularen. Inden formularen vil du inkludere dit navn, adresse, sundhedsoplysning og foretrukne kørestol størrelse. Klik på "Send" for at sende anmodningen formular. Organisationen vil kontakte dig for yderligere oplysninger, eller hvis den har en kørestol til rådighed.

3 E-mail en anmodning formular til en tilgængelig van til fonden Special Kids. Den Særlige Kids Fund distribuerer tilgængelige varevogne til personer, der er i nød. Anmodning kan gøres for voksne og børn. Inden for e-mail vil du medtage den type tilgængelige van du har brug for, en beskrivelse af den enkeltes handicap, kontaktoplysninger og din økonomiske behov. Formålet med anmodningen er at vise, at du ikke har midlerne til at råd til en tilgængelig varevogn. Foretag anmodninger fra kun e-mail.

Related Articles