Sådan køber en skulder ispose

November 13 by admin

Sådan køber en skulder ispose


Hvis du nogensinde har haft en skulderskade du ved, at en almindelig ispose bare ikke fungerer godt på skulderen. Der er isposer specielt designet til konturen af ​​skulderområdet. Brug følgende forslag til at hjælpe dig med at finde den rigtige skulder ispose til at købe.

Instruktioner

1 Tal med din ortopædisk læge om den rette stil skulder ispose hvis du har haft skulder kirurgi, en skulder skade eller rotator cuff problemer. Din læge kan endda skrive en recept på skulderen ispose, hvilket gør det muligvis dækket af din sygesikring. Køb den stil foreslået af din læge.

2 Bestem den korrekte stil skulder ispose, som du vil købe. Standarden stil ligger over skulderen område og forbliver på med velcrobånd. En mere sikker wrap stil passer på den ene skulder, så ombrydes omkring kroppen. Dette er mere effektivt som det passer stramt mod kroppen, trykke på køling gel packs ned på skulderen området behøver ispose relief. Glem ikke om den dobbelte skulder isposer, at wrap omkring begge skuldre og halsområdet. Der er også "urte duftende" type skulder isposer. Disse har en urte aromaterapi duftende indkapsling, som hævder at være beroligende for sanserne samt skulder området.

3 Shop for skulder isposer, der passer den tid, du får brug for det, og dens evne til at blive genbrugt. Vaskbare skulder is pakker er et godt valg som du kan vaske efter behov. Også kontrollere for at se, om der er udskiftning gel packs til rådighed til at passe din skulder ispose.

4 Køb inden for din prisklasse for skulder isposer. De meget enkle standard skulder isposer kan købes for omkring $ 15 til $ 20. Jo mere uddybe skulderen ispose, jo højere prisen være, nogle endda omkring $ 100. De små genanvendelige gel packs bør være omkring $ 5 til $ 10 hver.

5 Begræns søgningen efter en skulder ispose ved at handle på medicinsk udstyr butikker, nogle sportslige gode butikker og apoteker, der bærer ortopædiske forsyninger. Derudover er der en række websteder, du kan bestille fra eller bruge til at sammenligne priser.

Related Articles