Sådan Heal med Rose Quartz Crystal

December 16 by admin

Rose kvarts er en smuk krystal bruges i holistiske healing ritualer. De mange mennesker, der praktiserer denne gamle ritual tro, at rosenkvarts hjælper helbrede angst og hjerteproblemer. Denne praksis tager så lidt som fem minutter, men du kan gøre det, så længe du har lyst, indtil du føler roligere. Som du praksis dette, forestille din krop dækket med en blød lyserød glød. Kunsten at bruge perler til fremme heling og balance er århundreder gamle.

Instruktioner

1 Ryd rosen kvarts af negativ energi, at det har absorberet. Gør ritual lige efter du køber kvarts og derefter på en ugentlig basis. Hold rosenkvarts under rindende vand fra hanen. Hvis du har en strøm tæt ved, vaske rosenkvarts der i stedet. Forestil dig de negative energier afvaskning og går ned i afløbet. Når du er færdig, forestille sig en varm kærlig lys badning din rosenkvarts.

2 Tilbyd en bøn til det guddommelige kilde i dit liv, uanset om det er Jesus, den Store Ånd eller Buddah. Bed om hjælp og beskyttelse mod de negative kræfter.

3 Hold rosenkvarts i hånden, trække vejret dybt og langsomt. Føl energien af ​​rosenkvarts fylde din venstre hånd. Derfra føle energien, da det rejser i hele din krop.

4 Løft rosenkvarts til midten af dit bryst; dette område er hjertet chakra. Hold stenen der, mens du fortsætter med at tage langsomme, dybe vejrtrækninger. Føl energien af ​​rosenkvarts erstatter den dårlige energi med sindsro og ro.

5 Føl i dit hjerte og sjæl, at du kan håndtere stress, der ønsker at fylde dit liv. Vid, at din Guddommelige Kilde våger over dig og vil fjerne den tunge belastning, som du bærer. Chant bekræftelser af sundhed og velvære, hvis det ønskes.

6 Træk vejret langsomt og dybt tre gange.

7 Tilbyd dine tak til den guddommelige kilde i universet.

8 Placer rosenkvarts i din lomme eller taske, eller bære det som en halskæde. Stenen vil fortsætte med at frigive beroligende energi hele dagen.

TIPS

  • Hold et stykke rosenkvarts under din hovedpude. Når du går i seng, vil rosenkvarts bidrage til at afhjælpe mareridt eller søvnløshed.
  • Hold rosenkvarts, når du taler i telefon. Forestil dig den helbredende energi strømmer gennem din hånd, fylde dig med fred. Du kan også tillade denne energi at flyde igennem dig og ind i telefonen, indtil den når den person, du taler med.

Related Articles