Sådan Heal Brud med magneter

April 20 by admin

Magnet terapi er brugen af ​​statiske magneter til fremme omsætning og helbredelse i kroppen. Knoglebrud kan hele hurtigere med brug af magneter, selv om der ikke er noget videnskabeligt bevis for at vise magneter gavne brugeren. På trods af dette, mange mennesker tror magneter hjælpe med healing.

Instruktioner

1 Køb statiske magneter på dit lokale apotek eller via et velrenommeret online virksomhed. Statiske magneter måles i styrker, fra 450 til 10.000 Gauss.

2 Placer magneter på stedet af bruddet. Hvis du er iført en støbt, placere magneten på din hud nærmest brækkede område.

3 Tape magneten på huden med tape. Sørg magneten er fastgjort tæt til huden. Du skal muligvis tape magneten flere gange for at sikre, at det ikke vil falde af.

4 Lad magneten på plads i flere dage. Hvis du ikke føler forbedring i smerte, flytte magnet flere inches og re-tape. Magneter afgiver pulserende elektromagnetiske felter, som kan forbedre helbredende tidspunkter, hvor knogler er brækket.

TIPS

  • Brug ikke magnetisk terapi, hvis du er gravid, har en blødningsforstyrrelse, har en historie af epilepsi eller har en pacemaker. Må ikke anvendes, hvis du har metal implantater (magneterne kan løsne dem).
  • Ophør med brug, hvis du føler kvalme eller svimmel efter anvendelse magneterne. Tal med din læge om eventuelle problemer, du har om at bruge magnetisk terapi.

Related Articles