Sådan håndterer Automatiske negative tanker

November 8 by admin

Sådan håndterer Automatiske negative tanker


Automatiske negative tanker også kendt som myrer, vil påvirke næsten alle aspekter af dit liv at gøre selv de simpleste opgaver eller begivenheder frustrerende og vanskelige at håndtere. Automatiske negative tanker typisk stammer fra negative oplevelser i fortiden og er forbundet med angst og panikangst. Disse negative tanker komme pludseligt, dermed titlen automatisk, uden nogen set udløse og er næsten umuligt at forhindre. Det eneste du kan gøre er at lære at håndtere disse tanker, når de opstår.

Instruktioner

1 Accepter de automatiske negative tanker, når de opstår, anerkende dem for hvad de er, og erkende, at de er ude af din kontrol. Accept disse tanker er ofte det første skridt til at lære at håndtere dem.

2 Skriv ned dine automatiske negative tanker i en dagbog, med en pen og papir eller på computeren. Hver gang en ANT opstår, skrive det ned i så mange detaljer som du kan. Medtag den tanke selv, dagen og tidspunktet på dagen, hvad du gør eller tænker forud for tanke og andre godbidder du kan medtage. Se tilbage på dette tidsskrift ofte at finde et mønster i disse negative tanker og muligvis en udløser.

3 Skift dit fokus fra de negative tanker til positive. I enhver tanke eller situation, vil du være i stand til at finde en positiv. Hvis få klar til arbejde udløste en negativ tanke om at blive fyret, så prøv at finde det positive i det. Det kan være, at du ikke nyde dit job og vil få mulighed for at finde din passion, eller blot en god motivator for at finde et mere passende job. Sig til dig selv, selvom du fik fyret (uanset om det er realistisk eller ej), at det ville give dig chancen for at finde noget bedre.

4 Differentiere mellem dine automatiske negative tanker og virkelighed. Mange af disse negative tanker er udløst af situationer, som ikke realistisk, men dit sind går automatisk til det værst tænkelige scenario, som et resultat af din angst. Kæmp dette ved at minde dig selv, at det ikke er logisk, og målrette din hjerne til at tænke over, hvorfor disse tanker ikke er realistiske for din nuværende situation.

5 Søg hjælp fra en læge, der har specialiseret sig i angst og andre psykiske lidelser. Dine automatiske negative tanker kan være et resultat af en lidelse, der kan forvaltes med terapi og medicin. Vedvarende negative tanker kan også føre til depression, så det er vigtigt at konsultere din læge.

Related Articles