Sådan Håndklæde Cupcakes

May 31 by admin

Håndklæde cupcakes tjene som udsmykning og funktionelle tilføjelser til dit badeværelse eller sauna miljø. Når du "tjene" håndklæde cupcakes de tilføjer en girly og sød touch til overalt de sidder. Lav dine egne håndklæde cupcakes til at dekorere dit hjem eller give som gaver uden at bruge et bundt af penge.

Instruktioner

1 Vælg en metal cupcake holder, som kan købes i hjemmet indretning butikker eller gennem håndværk og levering hobby butikker. Disse holdere ser identisk med papir, engangslightere, men er lavet af skinnende metal. Vælg en cupcake holder til hver håndklæde cupcake du ønsker at gøre og sæt dem til side på dit badeværelse bund bakke.

2 Vælg en enkelt hånd håndklæde og sprede det ud foran dig på en flad overflade. Vælg et håndklæde i alle farver til denne opgave.

3 Fold den længste kant håndklæde nedad i halve. Gentag dette med den anden lange kant håndklæde, folde opad i halve. Fatte den ene ende af halveret håndklæde og rulle stoffet som en gelé roll.

4 Placer gelé-rullet håndklæde i holderen cupcake. Gør dette, så det sidder oprejst og ikke på folden.

5 Tag fat i centrum af de rullede lag af håndklæde, der vender opad. Træk denne del af stoffet opad forsigtigt for at skabe en spiral og differentieret effekt. Dette er hvad der gør dit håndklæde ligne en cupcake med glasur. Gør dette til så mange som du vil vise eller give som gaver.

Related Articles