Sådan genkender Nogle specifik dokumentation standarder for jcaho

October 11 by admin

Sådan genkender Nogle specifik dokumentation standarder for jcaho


Den blandede Kommission - tidligere og stadig populært kendt som blandede kommission om akkreditering af Healthcare Organizations - sætter standarder for, hvordan medicinske faciliteter og hjem sundhed agenturer skal køre. Den private nonprofit gruppe har ingen myndighed til at pålægge faciliteter til at køre ved Joint Commission standarder; dog jcaho akkreditering er noget, som ingen hospital ønsker at være uden, da jcaho er branchens benchmark. Den blandede Kommission er også godkendt af Center for Medicare og Medicaid Services til at revidere hospitaler for Medicare overholdelse. Det Blandede Udvalg har rigelige standarder for klinisk dokumentation og registrering, hvor alle klinikere bør vide.

Instruktioner

1 Brug de ressourcer, som den fælles kommission. Det Blandede Udvalg producerer en "skriftlig dokumentation standarder" manual du kan anmode gratis og som du også kan downloade gratis fra Joint Commission hjemmeside. Dette giver dig en liste over standarder på tværs af kliniske discipliner. Derudover fælles udvalg har Topic bibliotek på sin hjemmeside, hvorfra du kan downloade manualer rettet dokumentationsstandarder inden for forskellige kliniske områder såsom endoskopi, adfærdsmæssige sundhed og telemedicin.

2 Undersøgelse nogle fælles Kommissionen dokumentation prøver. Talrige organisationer har chart og fakturering prøver med detaljerede guider og forklaring om, hvordan prøverne mødes eller falde-kort i fælles Kommissionens krav. Dette er en fantastisk måde at bedre at forstå anvendelsen af ​​specifikke standarder. Kontakt organisationer som det amerikanske Health Information Management Association (AHIMA), den føderale agentur for Healthcare Forskning og Kvalitet, og de amerikanske Nurses Association for materialer.

3 Tilmeld dig i efteruddannelseskurser for dit erhverv. Sygeplejersker, for eksempel, kan få videreuddannelse kreditter, de har brug for at opretholde deres licenser, mens de fik en grundig uddannelse på de seneste ændringer og problemstillinger i Joint Kommissionen dokumentation standarder. Et godt kursus vil have en instruktør, der hjælper dig gennem prøve sager og diagrammer til at identificere fælles problemer og hvordan man kan bringe dokumentation i overensstemmelse med standarderne.

4 Tal med din vejleder eller en arbejdsplads ekspert for at få oplysninger om bestemte emner og spørgsmål, du måtte have. Kliniske vejledere er ansvarlige for at uddanne dig om Joint Kommissionens standarder og hvordan at nå dem. Derudover er der mange hospitaler har Joint Kommissionens koordinatorer og sygeplejerske pædagoger, hvis job omfatter gør klinisk personale opmærksom på de nuværende Fælles Kommissionens regler dokumentation.

Related Articles