Sådan gendannes Øvelser for en brækket hånd

August 26 by admin

At have en brækket hånd kan være en frustrerende situation, og rehabilitering vil sandsynligvis være en af ​​de mest vanskelige udfordringer, du vil møde. En brækket hånd, hvis ikke rehabiliteret ordentligt, kan udvikle mange problemer, herunder stivhed, smerte, og hvis ikke kigget efter ordentligt, måske ikke heler ordentligt på alle. Holder sig til et sæt af daglige øvelser, der forbedrer hånd sortiment af bevægelse og styrker musklerne vil holde hånden fra at miste sin evne permanent.

Instruktioner

Hand Øvelser

1 Udfør finger flexions at holde fingrene fra at få stiv. Placer brækket hånd på et bord eller i dit skød og åbne den håndflade opad. bevæge sig langsomt hver finger ved hjælp af din anden hånd. Bøj hver finger mod håndfladen forsigtigt. Hvis der er for stor smerte, stoppe stretch. Hvis det er en af ​​dine fingre, der er brudt, ikke flex at finger. Hvis flytte en af ​​fingrene omkring det skade den pågældende finger ikke strække at fingeren enten.

2 Udfør en tommelfinger bortførelse at forbedre håndens vifte af bevægelse. Hold hånden håndfladen op med fingrene holdt sammen og tommelfingeren pegende ud til siden. Tag din anden hånd og forsigtigt ved hjælp af tommel- og pegefinger, spreder den påvirkede hånds tommelfinger væk fra den hånd pegefinger ved hjælp af en saks bevægelse.

3 Tag en blød bold i hånden og blødt klemme det at arbejde alle musklerne i hånden. Gentag dette flere gange i løbet af dagen, og sørg for ikke at over arbejde hånden.

4 Udfør en håndledsbøjning at holde musklerne i toppen af hånden og i håndfladen trækker sig sammen. Hold armen med det berørte hånd ud foran kroppen med hånden peger lige ud. hæve forsigtigt hånden mod loftet med fingrene sammen og stive. Hold denne i 10 sekunder, sænk derefter hånd, indtil den peger mod gulvet. Hold i denne stilling i ti sekunder og gentag.

TIPS

  • Udfør ikke nogen handling, der bevæger den knækkede område af hånden. Altid diskutere med dine læge rehabilitering muligheder, før du udfører ukontrollerede øvelser.

Related Articles