Sådan fortolkes Joint Commission Standards

October 11 by admin

Sådan fortolkes Joint Commission Standards


Det Blandede Udvalg udvikler sundhedspleje standarder rettet mod fremme af positive patientsikkerhed praksis og kvaliteten af ​​lægebehandling. Den blandede Kommission opdaterer sine standarder baseret på feedback fra flere enheder lige fra den offentlige sektor for forbrugerne, at de resultater og udtalelser fra medicinske fagfolk ekspert. Det Blandede Udvalg har flere tolkeressourcer om sine nationale Patientsikkerhed mål, der er beregnet til offentlig brug.

Instruktioner

1 Læs den fælles Kommissionens nemt at læse version af standarder om nationale Patientsikkerhed mål. Skrevet specielt til offentligheden, dette format skitserer problemerne og løsninger patientpleje sikkerhed i let at forstå sproget. Find den nem at læse dokumenter og den originale version af målene under standarder om den fælles Kommissionens websted.

2 Download "Speak Up" brochurer fra Joint Kommissionens websted. Skrevet for patienter og familier i et enkelt sprog, brochurerne lære forbrugerne Fælles Kommissionens standarder for forebyggelse af medicineringsfejl, infektioner, forkert websted operationer og andre patientsikkerhed mål. Desuden brochurerne opfordre patienterne til at sige op og stille spørgsmål vedrørende pleje og til at blive uddannet på deres sygdom.

3 Tag Fælles Kommissionens Patientsikkerhed Quiz. Quizzen tester offentlighedens viden om Joint Kommissionens standarder om patientsikkerhed. Efter at have taget quizzen, kan patienter downloade et link til at tjekke svar. Den Patientsikkerhed Quiz er et værktøj, der hjælper til at informere patienterne om Joint Kommissionens standarder kvalitet pleje og sikkerhed.

Related Articles