Sådan forhindrer Winter Sportsskader

December 15 by admin

Sådan forhindrer Winter Sportsskader


Komme ud og nyde vinteren, men tage skridt til at beskytte dig mod fælles ski- og snowboard-relaterede skader såsom forstuvninger, stammer, forskydninger og brud, siger en orthopedist.

"Uanset dit niveau, alle er modtagelige for skade på pisterne," siger Dr. Allston Stubbs, lektor i ortopædi på Wake Forest Baptist Medical Center, sagde i et center pressemeddelelse. "De fleste af disse skader sker i slutningen af ​​dagen, så du måske ønsker at tænke to gange før de går til" en sidste løb, "især når du er træt."

Han skitserede en række måder til at reducere risikoen for skader:

  • Hold dig i form og tilstand dine muskler. Varm op grundigt, før en aktivitet. Kolde muskler, sener og ledbånd er sårbare over for skader. Ophold på sidelinjen, hvis du er udmattet eller i smerte.
  • Tag ved lære af en kvalificeret instruktør og aldrig ramt skråninger alene.
  • Bær flere lag af lys, løs og vand- og vindafvisende tøj. Udstyre dig selv med alle anbefalede beskyttelsesudstyr, såsom beskyttelsesbriller, hjelm og polstring.
  • Dit fodtøj skal give varme, tørhed og rigelig ankel støtte.
  • Drik masser af vand før, under og efter aktiviteterne.
  • Hvis du har ømme pletter efter en aktivitet, anvende en ispose til de områder i 20 minutter og derefter fjerne det i et par timer. Gentag dette et par gange om dagen i en eller to dage.

"Mit råd er ikke meningen at tage det sjove ud af vintersport. Det er meningen, at hjælpe med at holde dig på pisterne så meget som muligt," Stubbs sagde.

Related Articles