Sådan forhindrer, Treat Diaper Udslæt

October 10 by admin

Sådan forhindrer, Treat Diaper Udslæt


Baby "klude" og duftende hud lotion kan føre til ble udslæt hos spædbørn, men nye forældre kan dulme deres barns irriteret hud og forhindre en gentagelse, siger en ekspert fra Loyola University Health System.

Da løs afføring er den hyppigste årsag til ble udslæt, kan ammede spædbørn være mere modtagelige for denne fælles og ubehagelige hudreaktion, siger Dr. Bridget Boyd, direktør for den nyfødte planteskole ved Loyola University Medical Center og assisterende professor i pædiatri ved Loyola University Chicago Stritch School of Medicine.

Babyer, der amme producerer løsere afføring oftere, forklarede hun. Men læger anbefaler amning på grund af de mange fordele det giver babyer.

"Ble udslæt er forårsaget af hudens reaktion på irritanter såsom høj fugtighed, lotion, klude, bleer eller et barns affald," Boyd tilføjede i en Loyola pressemeddelelse. "Jeg anbefaler, at forældre sætter en barriere creme med zinkoxid på et barns bund med hver bleskift i tider med hyppige afføringer. Det holder en barriere mellem barnets hud og fugt, der forårsager irritation."

Forældre, der bemærke deres barn bliver syg, bør også gælde en tyk barriere creme ofte, tilføjede Boyd.

Ble udslæt kan forekomme, når et nyt produkt, såsom en lotion, ble mærke eller en ny type tørre, rører huden, siger Boyd.

"Hvis man har prøvet et nyt produkt på barnets hud og mærke en udslæt, gå tilbage til det gamle produkt for et par dage. Prøv derefter det nye produkt igen. Hvis udslættet sker igen, skal du ikke bruge det nye produkt , "meddelte hun.

Ble udslæt kan også undgås ved ikke at bruge produkter, der indeholder alkohol eller parfume, da disse kan irritere huden.

"Selv klude, der markedsføres til brug på følsom hud kan stadig irritere skrøbelig hud, så hvis dit barn har ble udslæt forsøge at undgå brug af klude," siger Boyd. "Prøv i stedet at bruge en lille squeeze vandflaske med varmt vand til at rengøre bunden og dup tør med en blød, ren vaskeklud."

Hvis ble udslæt udvikler på trods af disse forholdsregler, Boyd anbefalet nogle måder forældre eller pårørende kan behandle det berørte område, herunder:

  • Udsættes barnets hud til luft når det er muligt. Det kan endda være en god idé at gøre det muligt for barnet at lur på en klud ble eller bøvs klud.
  • Ændring af barns ble ofte for at sikre huden er ren og tør.
  • At give en vanilie bad eller suge for at hjælpe lindre huden og lette barnets ubehag.
  • Lindre ubehag med smertestillende medicin til børn ældre end 2 måneder

Hvis ble udslæt fortsætter trods korrekt behandling, kan barnet faktisk har en gær udslæt, siger Boyd.

"Sunde børn har gær i deres afføring, og bleer er en perfekt grobund da gær gerne leve i mørke, varme, våde steder," sagde hun. "Hvis udslættet ser lyse rødt, er i hudfolder, og hvis det ikke bliver bedre efter tre dages behandling det, kan du have din børnelæge tage et kig for at sikre, at der ikke er noget om."

Andre advarsler tegn på, at ble udslæt er faktisk en mere alvorlig tilstand:

  • Barnet har en uforklarlig feber
  • Huden oser pus
  • Udslættet har scabbed løbet
  • Den rødme breder
  • Der er en byld eller koge

Hvis nogen af ​​disse symptomer er til stede, Boyd sagde forældre eller omsorgspersoner skal kontakte deres barns børnelæge. "Ble udslæt er ikke en nødsituation, og sandsynligvis vil gå væk i et par dage, men hvis du er bekymret, kan din børnelæge altid tage et kig," sagde hun.

Related Articles