Sådan forhindrer Tennis Elbow

August 2 by admin

En gentagne bevægelse med næsten enhver del af din krop vil typisk give bagslag på dig med stress-relaterede smerter, og albuen er ingen undtagelse. Det er derfor, du behøver ikke nødvendigvis at være en tennisspiller at få tilstand kendt som tennisalbue - men det sandsynligvis hjælper.

Smerten af ​​tennisalbue centre på eller omkring det knoglefremspring, der er følt på ydersiden af ​​albuen, ifølge den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons (AAOS). Smerten kan stråle ned armen, og typen af ​​gribende eller forlængelse af håndleddet forbundet med tennis yderligere kan øge smerten.

Den smerte, der er som regel resultat af muskel overforbrug, er specifikt relateret til små tårer i sener i underarmene. Fortsat overforbrug af disse muskler kan forhindre tårerne fra healing og forårsage yderligere smerte som senerne bliver betændt.

Ud over tennis, andre aktiviteter, der kan forårsage tennisalbue omfatter alt fra rive blade og gentagne hamring til roning eller endda maleri.

Det bedste råd, siger eksperter, er simpelthen at holde op med at gøre, hvad aktivitet, du mener er årsag til smerte og give dine sener lidt tid til at helbrede.

Anti-inflammatoriske medicin kan bidrage til at mindske smerter og prøve at anvende is til at reducere hævelse, rådgiver AAOS. Med tiden, bør smerten stilne af, og du bør være i stand til at vende tilbage til dine normale aktiviteter. Men hvis fortsætter smerten efter to til tre uger, kan du ønsker at konsultere en læge.

Related Articles