Sådan forhindrer Deer Flåter

April 10 by admin

Sådan forhindrer Deer Flåter


Deer flåter er bittesmå insekter på størrelse med et gran af kaffe. Lad ikke deres lille størrelse narre dig til at tro, at de er uskadelige, men; disse flåter er de primære bærere af borreliose. Bites fra inficerede bugs kan forårsage alvorlig sygdom hos mennesker og dyr. Flåter positionere sig på græsstrå og planter i skove eller områder med tæt vegetation, venter på en person eller et dyr til at komme i kontakt med dem. Derefter lægger sig til værten. Heldigvis er der måder at forebygge Deer Tick angreb.

Instruktioner

1 Bær lys, beskyttelsestøj i områder, der kan være hjemme til flåter. Iført lyse farver vil hjælpe dig spot flåter lettere bør de lander på dig. slid også lange bukser og guf de bukseben ind i dine sokker for at forhindre insekter i at binde til dine ben.

2 Brug et insektmiddel, der indeholder DEET, når du vil være udendørs. DEET-holdige insektsprøjtemidler er effektive i flere timer og kan sprayes på hud og tøj. Sprayen kan også bruges på udendørs redskaber såsom soveposer og telte. Sørg for at læse og følge pakke retninger nøje. Undersøgelser viser, at langvarig udsættelse for DEET kan være skadelige, så spray lavet med denne ingrediens skal bruges sparsomt.

3 Undgå at gå gennem højt græs og bunker af blade i skovområder. Hvis du har mulighed for at gå på en markant sti, holde sig til denne rute til at mindske sandsynligheden for at komme i kontakt med rådyr flåter.

TIPS

  • Brug aldrig insektmiddel, der indeholder DEET på spædbørn.

Related Articles