Sådan Forbruge Aloe direkte fra Plant

May 21 by admin

Aloe vera planter er ikke kun en smuk tilføjelse til hverdagens indretning i huset, men de faktisk har aloe vera gel indersiden af ​​hvert blad. Gelen anvendes til behandling nedskæringer, hudafskrabninger, brandsår, bug bites og solforbrændinger. Gelen kan udvindes fra bladet meget enkelt og anvendes direkte på såret. Det er for det meste brugt som en smertestillende på et sår; dog kan gelen faktisk forbruges til at behandle og lindre irritabel tarmsyndrom og halsbrand.

Instruktioner

1 Skær et blad fra planten. Vælg den tykkeste og største blad, jo større jo mere aloe.

2 Placer blad på et skærebræt. Skær blad kanter, derefter "filet" længden af ​​bladet.

3 Træk de fileterede stykker fra hinanden. Du vil være i stand til at se gelen straks.

4 forsigtigt, kantsøm bladet igen mellem det indre blad hud og gelen. Skær det godt. Selv om det ikke vil skade dig, er huden ikke beregnet til at blive spist.

5 Træk gelen ud af bladet og placere den på skærebrættet. Simply, sender den nødvendige mængde væk fra gelen og spise det. For halsbrand eller IBS, afbrød en tomme af gelen og forbruge. Det har en let bitter smag; at reducere bitterhed, sætte gelen i en blender med 8 onces af tranebær jucie og blend sammen. Saften vil hjælpe med at tage væk nogle af bitterhed.

6 Pak resterende aloe gel i et stykke folie og opbevares i køleskabet; det kan anvendes i flere dage.

TIPS

  • Aloe vera er sikkert til indtagelse og kan ikke overdoseres på; dog tale med din læge, før du starter en aloe vera regiment, dit problem (uanset om halsbrand eller IBS) potentielt kunne være et mere alvorligt problem.

Related Articles