Sådan fjernes 3M Transpore Adhesive

April 29 by admin

Anvendes af læger, 3M Transpore selvklæbende fastgør sår forbindinger eller IVs. Denne spundet rayon tape muliggør fjernelse uden specielle værktøjer eller forberedelse. Et alvorligt tilfælde, såsom tape, der har været stagnerende i flere dage, warrants fugtighedscreme og medicinsk selvklæbende remover. 3M Transpore klæbestoffer findes i to former: kirurgiske og dressing bånd. Fjernelsesprocessen er den samme for begge. Vær omhyggelig med at beskytte huden eller håret skader.

Instruktioner

Standard Removal

1 Træk et lille hjørne af båndet op, så det danner en flig til at trække. Hvis fanen er svært at skabe, så brug en fugtig klud omkring kanterne af båndet.

2 Placer en finger under hvor båndet var tidligere at stabilisere huden.

3 Fjern tapen langsomt og parallelt med huden, trækker forsigtigt i retning af hårvækst. Som ny huden udsættes, stabilisere afsløret huden med fingrene.

med fugtighedscreme

4 Fremstil en fane på den øverste midterste del af båndet til at fjerne fra håret.

5 Træk nedad langsomt, med korn af håret.

6 Placer fugtighedscreme på håret, hvor fanen blev fjernet.

7 Støtte huden under båndet med fingrene. Fortsæt fugtgivende håret som den udsættes for.

TIPS

  • 3M Transpore Adhesive er ikke alkohol opløselige.
  • Brug af medicinsk kvalitet selvklæbende remover, hvis fjernelse er for ubehageligt. Dette er til rådighed på medicinsk levering butikker eller større Internet købmænd. Som en billig erstatning for selvklæbende remover, bruge mineralsk eller vegetabilsk olie.
  • Regelmæssig 3M selvklæbende remover bør ikke anvendes på huden.

Related Articles