Sådan Fix Bad iskiassmerter

April 27 by admin

Der er forskellige årsager til ischiadicus smerter, og almindelige symptomer omfatter en prikkende eller følelsesløshed i ryg, balder eller ben. Skade til iskiasnerven udløser ischiadicus smerte. Smerter kan være kroniske eller akutte, og i alvorlige tilfælde, kan iskiassmerter forstyrre sovende eller sidder. Men heldigvis er der metoder til at fastsætte dårlig ischiadicus smerte og genoptage normale aktiviteter.

Instruktioner

1 Vent og se, om smerte aftager. Ofte er medicinsk behandling ikke nødvendig for iskiasnerven smerter. En mild skade kan udløse ischiadicus smerte, hvor din tilstand kan forbedres på eget inden for få dage. Hvis smerten er mild eller tåleligt, tage en vent-og-se holdning før eksperimentere med behandlinger.

2 Brug et koldt omslag. Tag en kold pack og anvende komprimere til ømme pletter at lindre inflammation og smerte. Ansøg i 20 minutter, derefter fjerne i 20 minutter. Gentag om nødvendigt.

3 Tag et varmt bad. Varme kan lindre eller fastsætte dårlig ischiadicus smerte. Soak i et varmt bad, sidde i et varmt karbad eller anvende en varmepude til smertefulde områder for at mindske smerter. Ifølge Medline Plus, bruge koldt terapi for de første 48 til 72 timer.

4 lette smerter med en over-the-counter medicin, såsom ibupofen eller acetaminophen, for at stoppe inflammation og hjælpe med at løse iskiasnerven smerter. Følg vejledningen og tage den anbefalede dosis af medicin.

5. Overvej et steroid indsprøjtning. I svære og vedholdende tilfælde af iskiasnerven smerte, konsultere en læge og spørge om en kortison injektion til at lindre smerter og tryk. Læger administrere eller injicere kortison direkte ind iskiasnerven.

6 Udforsk kirurgiske muligheder. Hvis hjem retsmidler og medicin ikke forbedrer eller fastsætte iskiasnerven smerter, eller hvis din tilstand forværres, overveje operation for at stoppe nerve kompression og lindre smerter.

TIPS

  • Ring til din læge, hvis ischiadicus smerter varer længere end fire uger, eller er ledsaget af en uforklarlig feber med rygsmerter, brændende med vandladning eller blod i urinen, inkontinens, eller rødme, smerte eller hævelse på ryggen eller rygsøjlen.

Related Articles