Sådan finder dit indre øje

March 19 by admin

Den indre øje, er, at stedet, hvor du billede billeder i dig hjerne, når du lukker øjnene. Det er drømmen center, der giver dig mulighed for at visualisere dine håb og drømme. Det kan også medbringe din frygt til livet. For at finde den indre øje du kun at tænke hårdt og forestille sig. Moderne neuroscientists har endog gjort undersøgelser, der tyder visuelle billeder er skabt i en bestemt region af hjernen. At være i stand til at visualisere noget og faktisk se med nøjagtige detaljer er en positiv liv færdighed.

Instruktioner

1 Ryd dit sind af distraktioner. Nogle mennesker bruger meditation til at nå en afslappet tilstand i sindet. Når dit sind er klar, kan du fokusere på én tanke.

2 Tænk på en ambition du har eller et mål, du ønsker at opnå. For eksempel: Hvis det er et bedre job, billede selv bag skrivebordet, der går med det job. Hvis det er at lære at spille klaver, billede selv sidder ved et klaver. Gør dette for hvad det er du søger at opnå.

3 Udvid på billedet i dit hoved. Du skal være i stand til at se billedet levende og i fuld klarhed. Det er ikke nok at kunne se billedet; det skal komme til live som en film spiller i dit sind.

4 Mærk billede i dit sind. Som du kan se det, skal du også høre det, lugte det og tro det sker. For eksempel: Hvis du forestiller spille et klaver, skal du høre faktisk musik fra klaver og se dine fingre bevæger sig over tangenterne. Tænk over hvor du spiller klaver, og hvor mange mennesker nyder din præstation. Ved at forbinde følelser til det visuelle billede i dit indre øje, er du træne din hjerne til at acceptere dette billede som virkelighed.

5 Visualiser billeder i dit indre øje ofte. Uanset billeder du imaging skal gentagne gange ses i dit sind. Jo mere du visualisere, vil jo stærkere dit indre øje får.

6 Hold billederne i dit sind, uforstyrret, så længe du kan på et tidspunkt. Jo mere du kan overbevise dit sind, at dette er virkeligheden, vil hurtigere din hjerne begynder at tænke og handle på måder, der giver dig mulighed for at nå dine mål.

Related Articles