Sådan Find Zoneterapi Mave Zone

December 2 by admin

Sådan Find Zoneterapi Mave Zone


Mavesmerter og smerter føre til en række af intestinale problemer. I århundreder folk har brugt zoneterapi til aide i lindring af maveproblemer. Zoneterapi letter smerter forårsaget fra mavepine ved at lindre stress og stimulere maven muskler. Være på vej til et sundt og lykkeligt mave med lidt information og hjælp.

Instruktioner

1 Lay eller sidde patienten, så han er komfortabel. Sætte sin at anbringe sig. Patienten kan være liggende eller siddende i denne stilling i op til en time, mens du udfører zoneterapi behandling. Deres komfort er afgørende for at lindre stress.

2 Hold patientens venstre hånd i håndfladen af en af dine hænder. Tag den anden hånd og gnid lige under den øverste pude af hånden. Start mellem langfinger og ringfinger og tryk rundt til siden af ​​hånden og ned til håndleddet i en cirkulær bevægelse. Lav en "C" form. Dette er maven zone. Puden af ​​din hånd er den fede del under fingrene. Maven zone er placeret på venstre side ikke højre.

3 Placer dig selv, så du har adgang til patientens fødder. Dette skal være en behagelig stilling for dig, som du måske nødt til at massere i et stykke tid.

4 Løft venstre fod ind i dine hænder. Brug dine tommelfingre til at lægge pres omkring ydersiden ring af buen af ​​foden. Maven zone på foden er kun placeret på venstre fod og skærer med leveren zone og nyrerne zone. På grund af dette du også stimulere nyrerne og leveren sammen med maven under zoneterapibehandling.

Related Articles