Sådan Find ud af, om Dental Insurance Dækker implantater

August 10 by admin

Sådan Find ud af, om Dental Insurance Dækker implantater


Tandimplantater eller kunstige tandrod udskiftning kirurgi er normalt dyre. Sjældent vil du støde på en politik, der omfatter dækning for tandimplantater. Normalt dental planer giver dækning på rutinemæssig dental vedligeholdelse, nødhjælp og grundlæggende tand pleje. Lær dine muligheder i at finde en plan, der vil tage sig af dine tandimplantater.

Instruktioner

1 Tjek din eksisterende plan og se om det dækker tandimplantater. Hvis du betaler en høj præmie, kan du modtage dækning.

2 Se om din arbejdsgiver vil betale for denne ydelse, når du vælger en billigere alternativ behandling. Det ville omfatte deltoner og proteser.

3 Gå online og finde en politik, der vil tage sig af dine implantater. Chancerne for at finde sådan politik er minimale, men som der er altid out-of-pocket udgifter, når de overvejer tandbehandlinger.

4 Sørg for at du ikke har maxed ud det årlige maksimale beløb tilladt af din forsikring luftfartsselskab. Hvis ja, kan du nødt til at betale helt fra din egen lomme. Den årlige maksimum er den øvre grænse for de samlede udgifter dit forsikringsselskab vil give hvert år.

5 Hent en agent og lære dine muligheder.

6 Kontakt en tandlæge og se, om dine implantater vil blive dækket under din eksisterende politik. Hvis ikke, søge råd om at få en, der vil.

7 Ignorer de myter. Nogle gange kan implantater ordnes ved hjælp af godtgørelse option på din dental plan. Sørg for at bruge denne omtanke.

TIPS

  • Forstå hvad der er omfattet under implantatet terapi som fordele plan varierer. Undtagelser ikke altid ensbetydende nul fordel.
  • Afklar dine dækning muligheder vedrørende implantat restaurering i modsætning til kirurgisk behandling. (Planer definerer dækning baseret på udtrykkene "kirurgisk terapi" og "genopretning"). For at modtage fordele, du har brug for at klassificere implantater under restaurering tag. På denne måde har du ret til at modtage tilskud til behandlingen.
  • Tjek alternativ klausul fordelen i din eksisterende plan. Stil et luftfartsselskab repræsentant, hvis du ikke er sikker.
  • Sørg for, at proceduren er kodet korrekt som pr CDT manual HVAD ER DETTE Og hvordan får du adgang til IT ?. Mange luftfartsselskaber vil definere implantat restaurering som pontic og ikke en krone, da det indebærer tandudtrækning. Brug den nyeste CDT manual til at løse præcis kodning for at modtage ydelser. Du kan søge en tandlæge hjælp, hvis du har problemer.

Related Articles