Sådan Find trykpunkter

January 9 by admin

Placering af trykpunkter på kroppen gøres lettest med en nummereret diagram. Med hver pres punkt nummereret kan du vælge det område, hvor du ønsker at arbejde og følge numrene svarer med trykpunkter. Se afsnittet ressource til at guide dig til diagrammer og en komplet liste over trykpunkter for områder af lidelser eller symptomer. Med disse værktøjer, du vil finde det nemt at finde trykpunkter. Når efter et regime af heling med trykpunkter, kan tommelfingeren anvendes ved et tryk, der er næsten til punktet af ubehag. Hold trykket punkt for en langsom optælling af femten og derefter hvile i et sekund. Gentag to gange mere. Følg listen over trykpunkter i rækkefølge efter anbefaling.

Instruktioner

Trykpunkter til Rygestop

1 Pressure Punkt # 5: Find toppen af din indre ankel knogle. Placer din håndflade sidelæns på det punkt (en palme bredde) på dine ben og markere det på indersiden af ​​skinnebenet.

2 Pressure Punkt # 6: Find den nederste kant af knæskallen. Placer din håndflade sidelæns på det punkt (en håndflade bredde). Finde ydersiden af ​​din skinnebenet, det pres punkt # 6 er mellem knoglen og muskler.

3 Tryk Punkt # 2: Find bunden krølle på dit håndled. Placer tommelfingeren sidelæns på det tidspunkt, to gange (til tommelfinger bredde). Pres punkt # 2 er mellem senerne på armen. Gør begge arme.

4 Pressure Punkt # 14. Find den krølle på albuen. Pressure point # 14 er en fjerdedel fra kanten af ​​din arm på tommelfinger side.

Pressure Points for Kvalme (bil sygdom, morgenkvalme)

5 Pressure Punkt # 12: Find den øverste krølle på dit håndled. Flyt til ud side-top, på linje med tommelfingeren, det er pres punkt # 12. Gør begge håndled.

6 Pressure Punkt # 20: Find bunden indersiden af din storetå. Tænker på neglen som en firkant, det pres punkt # 20 er lige under bunden inde hjørne.

7 Pressure Punkt # 5: Find toppen af din indre ankel knogle. Placer din håndflade sidelæns på det punkt (en palme bredde) på dine ben og markere det på indersiden af ​​skinnebenet.

TIPS

  • Din tommelfinger fungerer godt som et akupressur værktøj. Men du kan også bruge din kno eller en blyant viskelæder, hvis det er mere bekvemt.
  • Altid konsultere din læge om enhver skade, sygdom eller vedvarende symptomer.
  • Brug ikke trykpunkter, hvis du har en hjertesygdom, eller hvis du er gravid.

Related Articles