Sådan Final Stage Lung Cancer

October 14 by admin

Som en omsorgsperson, er det afgørende at lære at håndtere afsluttende fase lungekræft symptomer, smerter og problemer din elskede kan opleve. Du arbejder hårdt på at beskæftige sig med udrangerede spørgsmål, og få den støtte du har brug for at holde ud, selv i lyset af en håbløs kamp mod lungekræft. Smerten din elskede man føler gør tingene værre for dig. Her er nogle trin, du kan tage for at lære at håndtere afsluttende faser af lungekræft, mens det stadig giver den støtte, din elskede ene behov.

Instruktioner

Hvordan til at behandle Final Stage Lung Cancer

1 Husk, at lungekræft er en sygdom, der påvirker en masse mennesker. Din elskede er ikke den eneste, og hverken er du den eneste pårørende at skulle kæmpe sig gennem slutningen af ​​livets spørgsmål. Selv om det lyder lidt morbid, huske på, at du ikke er alene går en lang måder mod at hjælpe dig med at holde din sanity.

2 Deltag i en kræft omsorgsperson støtte gruppe, hvis du ikke allerede har gjort det. Din lokale hospital onkologi center vil have oplysninger om forskellige grupper, der i øjeblikket møde i dit område. Spørg din elskede ens behandlende læge, hvis du ikke er sikker på, om nogen af ​​grupperne faktisk vil opfylde dine behov. Hun kunne have mere information om grupper, der opfylder uformelt. Du kan også bruge internettet til at finde en via National Cancer Institute.

3 Hverve aflastning at give dig den tid væk fra din elskede. På den afsluttende fase af lungekræft, vil tumorer har allerede spredt sig og forårsager forstyrrelser, smerte og problemer med andre kropslige systemer. Din elskede har brug for din kærlige omsorg mere end nogensinde, men for at komme ud af huset og deltage møder support, skal du have et godt samarbejde med en aflastning frivillige, der kan træde til og overtage pleje, mens du er midlertidigt ude af huset. Internettet er din bedste satsning for at finde enten frivilligt eller privat finansierede pusterum plejepersonale.

4 Bestil hospice pleje til din elskede. Som slutningen af ​​livet nærmer, kræft kræver konsekvent bedøvende med morfin og andre stoffer, og dette kan være en overvældende opgave for én person. En uddannet hospice arbejdstager kan udføre den egentlige medicinske foranstaltninger, og give din elskede en til at være hjemme i vante omgivelser. Det giver dig også mulighed to at tilbringe mere kvalitetstid sammen, som ikke er taget op med at tage aflæsninger, administrere medicin, og lette symptomer.

5 Mød med en advokat for at sikre, at alle udrangerede spørgsmål drøftes, og er blevet taget hånd om. Selv om det kan føles uhyggelige, vil det være et afgørende spørgsmål for din elskede at være i stand til at forlade dig og familien sørget godt for, med et minimum af skattegæld efter døden. Må ikke være bange for at spørge advokat til at komme til dit hjem og bringe uanset papirer skal være logget.

6 Spørg efter hvad du behøver. Mens din elskede lider af sidste etape lungekræft er den, der vil modtage den primære sundhedssektor, du er lige så vigtige. Nogle gange vil selv venner og familiemedlemmer glemme alt om dine behov, og alene fokusere opmærksomhed, tanker og bønner på din elskede. Tal op til dig selv eller har en nær ven gøre det på dine vegne.

TIPS

  • Må ikke blive en ensom ulv og forsøge at håndtere de problemer, de opgaver, og holde op din egen sundhed og følelsesmæssige wellness selv. Du har brug for hjælp, og jo mindre du synes, det er nødvendigt, jo mere du har brug for den støtte, som grupper og aflastning har at tilbyde.

Related Articles