Sådan får supplerende Dental Insurance, hvis din arbejdsgiver Plan er ikke nok

August 10 by admin

Sådan får supplerende Dental Insurance, hvis din arbejdsgiver Plan er ikke nok


Dental planer ikke tilbyde dig omfattende dækning, især når politikken er købt gennem din arbejdsgiver. Du kan opleve, at nogle af de politiske klausuler er ikke tilstrækkelig til selv almindelige tandbehandlinger. Du vil sandsynligvis nødt til at punge ud flere penge og få supplerende dental forsikring.

Instruktioner

1 Få alle oplysninger om dental plan, at din arbejdsgiver har købt. Find ud af præcis, hvad slags dækning det giver. Endnu vigtigere er, liste den slags dækning, der ikke er inkluderet i politik.

2 Gå online og lære mere om supplerende dental forsikring. Hvis du ikke har adgang til internettet, skal du kontakte en lokal agent, der kan give dig oplysninger om de supplerende planer. Disse planer har normalt klausuler for udgifter, der ikke indgår i en standard gruppe politik.

3 Spørg om de mange forskellige supplerende forsikring muligheder. Indsamle oplysninger om de virksomheder, der tilbyder supplerende dental forsikring.

4 Vær opmærksom på, at din arbejdsgiver kan have købt den billigste dental plan for dig. Som et resultat, vil du nødt til at være en selvstændig sponsor i at få supplerende forsikring for omfattende dækning. Fordelen er, at du vil kvalificere sig til en rabat, som den politiske eksisterer allerede for en gruppe.

5 Overvej at købe medlemskab i faglige organisationer og service grupper, der tilbyder en supplerende dental plan. Kredit- og fagforeninger er nogle af de bedste ressourcer. Alternativt deltage i AARP (American Association of Retired Personer), hvis du er berettiget. Det giver dental dækning for sine medlemmer.

6 Shop rundt og anmode citater fra forskellige virksomheder og sammenligne planer. Vælg en, der passer til dine behov.

7 Find ud af om planen giver dækning for en allerede eksisterende tandproblemer. Spørg om genoprettende behandlinger og ventetider.

8 Kontroller det årlige maksimale grænse, før de køber den supplerende plan.

TIPS

  • Læs vilkårene i enhver plan omhyggeligt. Vælg foretrukne eller populære forsikringsselskaber end nye virksomheder.
  • Spørg om URC (Sædvanlige, rimelig og almindelig) vilkår og deres behandling.
  • Spørg om betalingsmuligheder sammen med antallet at bestemme de gennemsnitlige omkostninger, før det bliver en behandling under dækningen af ​​både planer-primære og supplerende.

Related Articles