Sådan får på din ægtefælles Health Plan

August 10 by admin

Sådan får på din ægtefælles Health Plan


1996 Health Insurance Mobilitet og Accountability Act (HIPAA) giver alle, der bliver en afhængig gennem ægteskab til at deltage i sundhed plan for hans eller hendes ægtefælle. Læs videre for at finde ud af, om det er gode nyheder for dig.

Instruktioner

1 Lav en liste over tjenester, du har brug for fra en sundhedsplan. Din liste bør omfatte rutinemæssige fysiske eksamener samt eventuelle specialister, du kan få brug for at se eller eventuelle specifikke sundhedsydelser - såsom syn, mental sundhed eller familieplanlægning - du kan kræve.

2 Anmodning en dækning brochure fra din ægtefælles plan. Læs om de udbudte tjenester og se, om planen dækker alt på din liste. Overvej, hvordan din ægtefælles plan sammenligner med din nuværende forsikring.

3 Kig på omkostningerne i forbindelse med planen. Din månedlige præmie er det sæt beløb, du betaler hver måned for at tilhøre planen. En co-betaling er det gebyr, du betaler, hver gang en tjenesteydelse leveres. En fradragsberettiget er en udpeget mængde, under hvilken du betaler alle omkostninger i forbindelse med en bestemt tjeneste. Nogle planer også gebyr for at vælge en læge uden for planen.

4 Kontakt din ægtefælles plan inden for 30 dage for at se, om du er berettiget til den særlige indskrivning periode. Gør skriftlig anmodning herom og inkluderer dit navn og navnene på de andre pårørende, som vil blive føjet til planen.

5 Kontroller med Department of Labor på (800) 998-7542 for at få mere information om love, der håndhæver din ret til at indhente oplysninger om arbejdet i sundhed planer.

TIPS

  • Kontakt Health Care Finansiering Administration og din tilstand forsikring kommissær kontor for mere information om sundhed dækning.

Related Articles