Sådan får Medical Fuldmagt

February 13 by admin

Sådan får Medical Fuldmagt


Medicinsk fuldmagt, også kendt som en sundheds proxy, er afgørende, fordi det giver mulighed for en betroet agent (generelt et familiemedlem eller en ven) til at træffe beslutninger sundhedspleje på vegne af den, der yder myndighed. En medicinsk fuldmagt hjælper læger afgøre behandling og liv støtte. Hospitaler kan ikke lide at tage ansvar i fastlæggelsen sundhedsvæsenet beslutninger.

En medicinsk fuldmagt adskiller sig fra en levende vilje, fordi det giver mulighed for en person at træffe beslutninger sundhedspleje for ham. En levende tillader vil kun udtryk for ønsker om livsnødvendige procedurer. Både levende vilje og fuldmagt er forskud direktiver.

Instruktioner

1 Vælg en familie, ven eller organisation som et middel til at handle på vegne af sundhedspleje spørgsmål. Det er vigtigt at vælge en, betroede, og en person, der ikke vil misbruge beføjelser. Normalt er der ikke et økonomisk incitament i at betjene som agent. Agenten behøver ikke at være enig med alle direktiver, men skal respektere de personlige rettigheder, der yder myndighed.

2 Vælg en funktion middel. Der er altid mulighed for, at den oprindelige agent eller udpeget organisation enten ikke vil være i stand til at tjene eller vil nægte at tjene. Således mulighed for at udpege en efterfølger er nødvendig.

3 anmeldelse mental kompetence før undertegnelsen nogen dokumenter. Hvis der er et spørgsmål om mental kompetence, har en læge evaluering, hvori det hedder, at resultaterne af kompetence skriftligt. Det betyder, at der skal være forståelse for de beføjelser, og konsekvenserne af at have en anden træffe beslutninger.

4 Gå til en stationær butik for at få trykte formularer anmeldt for lovligheden i din tilstand. Eller gå til det lokale hospital, og bede om ombudsmandens kontor, hvor disse former er gratis. Den person, der har bevilget skal underskrive fuldmagt form og skal lovligt være en voksen til at fuldføre et gyldigt dokument.

5 notarize underskriften på en fuldmagt. Notarization gør det sværere for nogen at udfordre signaturen gyldighed. Det giver også mulighed for optagelse af dokumentet, der er nødvendige for brug med ejendomshandler. De fleste af stater kræver enten en notarized medicinsk fuldmagt eller signatur observeret af to vidner.

Related Articles